Gazele sunt la mare căutare în toată Europa, iar un bărbat din România a dat peste el în propria sa curte. Nu mică i-a fost mirarea când a aflat, dar acum l-a cuprins disperarea. Originar din județul Dolj nu știe cum să rezolve situația cât mai repede. 

Un bărbat care a săpat pe terenul lui a dat de o mină de aur, dar care, îi face zilele un coșmar. În Bâzdână, județul Dolj s-a descoperit o pungă cu gaze care arde neîncetat de câteva zile. Proprietarul, dar și vecinii sunt disperați, mai ales că gospodăriile ar putea să fie afectate de foc.

Acesta a vrut să sape un puț în propria sa curte, iar ceea ce a descoperit l-a șocat atât pe el, cât și o țară întreagă. După ce a săpat câțiva metri adâncime, a țâșnit apa precum o fântână arteziană, apoi a urmat scurgerea de gaze și focul s-a aprins instant, fiind alimentat continuu din interior.

Sursa foto: Digi 24

Focul nu poate fi stins

De câteva zile, apa țâșnește, iar focul nu se mai stinge din cauza gazului prezent. Înălțimea flăcărilor este de cinci metri, iar pompierii vin să verifice o dată la două ore. Ei monitorizează zona și verifică problema. S-a găsit o firmă de specialiști în Mediaș care să vină zilele viitoare să stabilească cauza și să stingă focul ce arde de câteva zile.

Nimeni altcineva nu poate să intervină și să încerce să stingă focul care arde neîncetat. Atât proprietarul terenului, cât și vecinii sunt disperați și nu știu ce să mai facă. Toți se gândesc la o posibilă explozie, fiind un pericol pentru toată comunitatea.

Pompierii care au supravegheat zona îi asigură că, deocamdată, nu este niciun pericol și pot să fie liniștiți. Echipa de specialiști este așteptată pentru a rezolva această situația disperată. Totul urmează să se întâmple zilele viitoare, iar proprietarii nu mai au mult de așteptat.