Un tânăr a cumpărat un rac dintr-un supermarket și a făcut un gest la care puțini s-ar gândi. Bărbatul a făcut o călătorie pentru a duce racul în marea de unde a fost luat. 

Ce a făcut bărbatul pentru racul cumpărat din supermarket

Tânărul s-a dus la un magazin, a cumpărat un rac, pe care l-a tratat regește. Nu, nu e o glumă. Bărbatul s-a asigurat că racul ,,are toate condițiile”, așa că l-a pus într-o pungă și la un anumit timp, mai turna apă peste el. Ulterior, bărbatul se duce în aeroport și se poate observa că racul este vedeta în timpul călătoriei. Se plimbă cu acesta pe străzile din oraș, iar ulterior tânărul ajunge la mare. Acolo, îi dă drumul racului care a călătorit și a fost îngrijit de bărbat mai ceva ca un rege. 
Un astfel e videoclip nu avea cum să treacă neobservat. Surprinderea internauților vine din faptul că nimeni nu ar străbate atâta drum pentru un rac. Motivul pentru care bărbatul a făcut asta este unul simplu: acela de a salva natura, iar locul racului nu era într-un supermarket, ci în apă. Internauții au precizat că acest rac a călătorit poate mai mult decât oricine.
,,A călătorit ăsta (racul) mai mult decât mine”, ,,El îl salvează și ce credeți Îl prinde altul. Degeaba a făcut asta”, sunt câteva dintre comentariile internauților la videoclipul postat pe TikTok. 
@antbeale smh this crawfish living better than me 😂 #savenature #fishing #foryoupage #antgeo #funnyfishing #naturelover ♬ Silence – Silence

Chiar dacă a făcut aceste sacrificii pentru rac, bărbatul nu s-a plâns de ele. Racul era nelipsit din geanta lui și unde mai pui că tânărul s-a relaxat în vacanță, în timp ce făcea o faptă bună pentru natură, așa cum este precizat în descrierea videoclipului postat pe rețeaua socială TikTok.