Reclamă

Submersibilul cu cinci turiști la bord era într-o expediție la epava celebrei nave Titanic. Cele 5 persoane se confruntă cu o situație disperată în adâncurile oceanului.Cu fiecare oră care trece, șansele de a-i găsi pe pasagerii rămași captivi în submersibil scad dramatic.În ciuda eforturilor extinse de căutare și salvare, rezultatele sunt inexistente. Legat de acest subiect, se trasează cele mai sumbre scenarii legate de soarta turiștilor dispăruți.

Submersibilul dispărut în Ocean, „capsulă mortuară” pentru victime

În mediul online, oamenii dezbat intens subiectul care a șocat o lume întreagă. Se trasează scenarii și mulți sunt convinși că drama turiștilor dispăruți în ocean va fi subiectul unui film de groază.

Una dintre ipoteze este susținută de mai multe persoane din online. Aceștia sunt convinși că turiștii nu mai sunt în viață. Totodată, ei cred că temperaturile scăzute de pe fundul Oceanului ar transforma submersibilul într-o capsulă mortuară. Lipsa de oxigen din acel spațiu ar face imposibilă descompunerea trupurilor. Ceea ce înseamnă că dacă turiștii ar muri și ar fi găsiți la un moment dat decedați, dar nedescompuși și înghețați.

Un alt scenariu susținut de multe voci este acela că submersibilul ar putea fi distrus de presiunea de pe fundul Oceanului.

Căutările acestuia sunt în continuare întreprinse de Garda de Coastă americană. De asemenea, Marina Statelor Unite, Garda de Coastă canadiană  sunt mobilizate. Totodată și o navă de cercetare franceză ia parte la căutări.

Un avion canadian de cercetare maritimă a captat zgomote puternice  sub apă. Acestea se repetau la fiecare 30 de minute, timp de câteva ore.  Aceste semnale au fost interpretate ca posibile semne de viață ale pasagerilor din submersibil.

Existența acestor semne a fost confirmată și de Garda de Coastă americană. Astfel,  eforturile de căutare au fost reînnoite.Cu toate acestea, vehiculele de cercetare subacvatică redirecționate în zona indicată de semnale nu au reușit încă să găsească submersibilul dispărut.


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro