Mama Sabinei, polițista din Brașov care a ales, în ultima zi a anului să își ia viața, face dezvăluiri șocante. Ea are o altă teorie legată de moartea fiicei sale.

Rămasă fără fiică, mama femeii susține că tânăra polițistă nu s-a sinucis, dar nu are o explicație pentru moartea subită a femeii.

„Ea ar fi fost ultima care să facă gestul să se sinucidă”,a spus mama fetei, citată de reporterii Observator. Sabina a ales să își pună capăt zilelor chiar în ziua în care ar fi împlinit 29 de ani.

De ce s-ar fi sinucis polițista din Brașov

Se pare că înainte să facă gestul șocant, Sabina s-ar fi certat cu soțul ei, iar apoi ar fi comunicat cu acesta doar prin mesaje. Îngrijorat că nu răspunde bărbatul, însoțit de socrul lui, ar fi mers acasă și a descoperit că soția sa s-a împușcat în cap.

„El era în sufragerie, făcut ghem, şi avea aşa un plâns isteric”, a povestit mama fetei, despre soțul polițistei.

În casa victimei a fost găsit și un bilet de adio. „Au fost identificate la faţa locului mai multe înscrisuri din care rezultă nemulţumiri atât de ordin personal, cât şi de ordin profesional”, a spus, Claudiu Sandu, prim procuror parchetul de pe lângă tribunalul Brașov, citat de sursa precizată.

Ipoteză șocantă în cazul polițistei moarte de la Brașov. Ce a scris tânăra în biletul de adio
Social Media

Se pare că Sabina, polițista care s-a sinucis la Brașov, avea probleme în relația cu soțul ei. Mai mult decât atât, tânăra avea și traume care au marcat-o încă din copilărie. Părinții s-au despărțit când avea doi ani și a rămas în grija mamei până când a împlinit 18 ani.

De la vârsta majoratului, ea a locuit cu bunicii materni. De doi ani, tânăra polițistă și mama ei nu își mai vorbeau.

„Am avut noi un conflict, ea ambiţioasă, eu ambiţioasă, eu aşteptam să vină ea la mine, ea probabil să mă duc eu”, a povestit mama ei.