Ipoteză șocantă în cazul dublului asasinat de la Iași. Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în cazul dublei crime care a speriat toată România fost adus din Italia în România pe 21 decembrie și de atunci se află în arest. 

Acum, la o săptâmănă de la începerea audierilor lui Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Iași, noi informații din anchetă ies la iveală. Acestea au legătură cu iubita marocanului, cea alături de care a plec în Italia după crimă.

Ipoteză șocantă în cazul dublului asasinat de la Iași. Știa iubita principalului suspect că va comite o crimă?

Se pare că  Imane El Adraoui este acuzată că l-ar fi favorizat pe iubitul ei. În ultimele zile, Ahmed Sami El Bourkardi a susținut că își va dovedi nevinovăția pe baza traseului memorat de GPS-ul telefonului mobil pe care l-a folosit în această perioadă, scrie publicația BZI.

Surse din anchetă au precizat pentru sursa amintită mai sus că aceasta nu ar fi fost străină de toată povestea. Totuși, având în vedere că suspectul a refuzat să dea vreo declarație oficială despre anchetă, este greu de crezut că tânăra va spune ceva.

Ahmed Sami El Bourkardi își pregătește apărarea, iar zilele trecute când a fost audiat de către procurori acesta a refuzat să facă declarații. Cel mai probabil. El a fost sfătuit, cel mai probabil de avocata lui să nu scoată niciun cuvânt despre anchetă.

Ipoteză șocantă în cazul dublului asasinat de la Iași. Știa iubita principalului suspect că va comite o crimă? Anchetatorii bănuiesc că nu spune adevărul
Arhivă

Principalul suspect și iubita lui au plecat în Italia la puțin timp după crimă

Iubita lui Ahmed Sami El Bourkardi, Imane El Adraoui, este o tânără din El Jadida Daroc care de ceva vreme era stabilită la Iași pentru studii.

Imane El Adraoui și iubitul ei, principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Iași, au plecat împreună într-un city break, în Italia, pe 11 decembrie, la doar o zi după ce cadavrele celor două victime aveau să fie găsite de poliție.

Excursia fusese plătită cu trei luni înainte de tragicul eveniment. De altfel, principalul suspect al dublului asasinat de la Iași se afla în compania iubitei lui atunci când a fost capturat de carabinieri, la Roma.

Ahmed Sami El Bourkardi, în vârstă de 20 de ani, știa deja că este căutat de poliției și bănuit de crimă așa că a decis să își schimbe înfățișarea. Mai mult decât atât, tânărul marocan avea o rană a mână, despre care anchetatorii bănuiesc că a dobândi-o în tip ce își injunghia victimele.