Vezi cum s-a afișat aceasta pe rețelele de socializare.

Oana Lis este naturală și pusă mai mereu pe șotii! Nu o spunem noi, ci postările sale din social media o dovedesc. Descoperă ce videoclip a postat aceasta pe rețelele de socializare. Bineînțeles, reacțiile celor ce îi urmăresc activitatea în mediul online nu au încetat să apară. Aceștia și-au exprimat părerea cu privire la conținutul postat de soția fostului edil al Capitalei.

Ei bine, în ultimul videoclip postat de aceasta pe Instagram, soția lui Viorel Lis apare pe stradă, dansând și bucurându-se cu o legătură de pătrunjel și una de mărar în mâini. În ciuda problemelor din viața sa, aceasta regăsește mici momente în care se poate bucura, iar pentru a le aduce zâmbetul pe buze și altora, Oana a postat pe Instagram videoclipul. Videoclipul a făcut deliciul publicului, iar reacțiile n-au încetat să apară.

Oana Lis se bucură de viață

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Oana Lis (@oanalis1)

Unii dintre internauți au apreciat atitudinea Oanei Lis, pe când alții au catalogat postarea ca fiind una exagerată.

„Mai bine rămai acasă” / „Hahaaa… Ce faină și nebună! E pătrunjel ăla!!?” / „Nu îti trebuie mult să fii fericit…chiar dacă florile sânt pătrunjel și mărar cu puțină zăpadă aruncată în sus blocurile pe care le-am văzut munți și bună dispoziție a făcut un moment magic de care m-am bucurat…Oana ești super tare.” / „Ce ridicolă ești !Câtă prostie în ziua de azi ,nu mă mir de ce țara e așa cum e!” au fost o parte dintre comentariile lăsate la videoclipul postat de Oana Lis pe Instagram

În prezent, Oana Lis are grijă de soțul său, Viorel, care se confruntă cu câteva probleme de sănătate. În ceea ce privește viața sa profesională, aceasta este psiholog. Are un cabinet în București și își oferă serviciile celor care apelează la ajutorul său, în speranța că își vor rezolva problemele cu care se confruntă.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.