Ionuț Stroe a fost ales președintele organizației Partidul Național Liberal (PNL) Sector 4, urmare a deciziei luate de cei 734 de delegați care au votat în cadrul Comitetului de Coordonare Extraordinar al PNL Sector 4.

Această validare vine în semn de recunoaștere a performanțelor sale și a viziunii privind conducerea organizației în perioada următoare.

„Trebuie să înțelegem că munca este cea care ne va aduce întotdeauna rezultate. Când vorbim de muncă, vorbim și de rezultate. Rezultatele nu sunt ale unui om, ale unor oameni, ci sunt ale întregii organizații. Nu vă așteptați ca cei pe care-i alegeți astăzi să muncească pentru voi, ci să muncească alături de voi. Avem nevoie de aceste valori, de o organizație matură. Vă cer să muncim împreuna și să câștigăm împreună”, și-a exprimat Stroe viziunea în fața membrilor organizației.

Pe lângă rolul de președinte al PNL Sector 4, în cadrul aceluiași eveniment a fost constituit și Biroul Politic al Organizației, marcând astfel începutul unei noi etape în administrarea sectorului. Stroe, care ocupa funcția de președinte interimar din octombrie 2023, își asumă acum un mandat plin cu scopul de a implementa viziunea sa pentru PNL Sector 4 și de a aduce organizația la un nou nivel de performanță și coeziune.