Ionuț Dolănescu și-a amintit de momentele frumoase petrecute alături de tatăl său, chiar de ziua de nume a acestuia. Artistul a povestit despre modul în care erau organizate petrecerile atunci când acesta era în viață. Ion Dolănescu făcea petreceri unde avea invitate sute de persoane, iar foarte mulți artiști renumiți erau prezenți.

Cu fiecare sărbătoare de nume, Ionuț Dolănescu își amintește de tatăl său și a povestit cu emoție despre toate momentele frumoase din viața lui. Ion Dolănescu s-a stins din viață în urmă cu 12 ani. Cu ocazia sărbătorii de Sfântul Ion, fiul regretatului artist și-a sărbătorit ziua de nume. În fiecare în își amintește de momentele petrecute alături de tatăl său, atunci când acesta era în viață.

Ionuț Dolănescu, mărturii emoționante despre tatăl său: „De Sf. Ion dădea petreceri cu sute de persoane”

A petrecut sărbătorile de iarnă în România, alături de soția și copiii săi. Ionuț Dolănescu a mărturisit pentru o emisiune TV faptul că de fiecare dată își amintește cu drag de tatăl său. În dimineața zilei de Sf. Ion, acesta a mers la mormântul tatălui său. Artistul i-a aprins o lumânare și i-a organizat o slujbă.

„Mă bucur că am reușit astăzi să ajung la tata, la cimitir. De Sf. Ioan dădea petreceri cu sute de persoane, unde veneau artiști. La acestea petreceri veneau mari artiști, d-asta se cuvine în această zi sfântă să-i pomenim și pe cei care nu mai sunt cu noi.” a spus Ionuț Dolănescu la Antena Stars

arhivă

Ionuț Dolănescu l-a comemorat pe Ion Dolănescu la cimitir

În loc de petrecerile fastuoase, Ionuț Dolănescu obișnuiește să meargă la mormântul tatălui său, pentru a-i comemora ziua de nume. Artistul a mai spus că este în renovare casa în care se organizau marile petreceri, însă amintirile vor rămâne pentru totdeauna.

„Păstrez aceste amintiri frumoase, din păcate nu voi putea să organizez o petrecere, deoarece în celebra casă a tatălui meu, unde se țineau petrecerile fabuloase la care participau sute de persoane timp de trei zile,  este în renovare. Lupt cu îndârjire să duc la bun sfarșit proiectul, e un proiect ambițios, știți cum e… renovările costă mai mult decât aș face o casă de la zero. Sper că spre sfârșitul anului voi reuși să termin reconstrucția casei și să-i redau noblețea și splendoarea de altă dată.” a spus Ionuț Dolănescu, potrivit starpopular.ro