Ionuț Cercel se simte copleșit de durere și dor față de tatăl lui care s-a stins din viață în urmă cu doar câteva luni. Familia regretatului manelist este în suferință și acum, Ionuț Cercel reușind cu greu să se detașeze pentru câteva momente de durerea pe care o poartă în suflet. Artistul Luis Gabriel este alături de cumnatul său  în aceste momente și încearcă să-l facă pe artist să zâmbească, cu toate că o asemenea suferință este destul de delicată.

Ionuț Cercel simte din ce în ce mai mult lipsa tatălui său de când a plecat din această lume. Traversează o perioadă foarte dificilă. Luis Gabriel a vorbit despre acest subiect delicat și a făcut mărturisiri foarte emoționante despre întreaga familie a artistului.

Ionuț Cercel, răpus de moartea tatălui său

Luis Gabriel este alături de Ionuț Cercel în orice moment. Știe că va fi destul de greu ca fiul lui Petrică Cercel să depășească această tragedie, însă încearcă pe cât posibil să îl facă să își vindece durerea.

Luis Gabriel îi este profund recunoscător lui Ionuț Cercel pentru tot ajutorul pe care i l-a oferit de-a lungul timpului, așa că acum își dorește să-l ajute, la rândul lui, cum poate.

„Sora mea este soția lui Ionuț Cercel și are copii cu el. Băiatul și fata lui Ionuț sunt nepoții mei și îi iubesc din inimă. Noi toți nu ne mai gândim la problemele noastre, ne gândim mai mult la problemele lui Ionuț și încercăm să-l scoatem cât de cât din această problemă”, a povestit Luis Gabriel, în cadrul unei emisiuni.

social media

Luis Gabriel este alături de Ionuț Cercel

De asemenea, și Luis Gabriel este foarte afectat de moartea lui Petrică Cercel și își găsește foarte greu cuvintele. Cu toate că încearcă din răsputeri să-l ajute pe Ionuț Cercel să treacă peste această tristețe, se pare că eforturile lui nu prea dau roade pentru că la mijloc este vorba despre o suferință foarte mare.

„Eu nu pot să vorbesc foarte mult despre chestia asta pentru că mă emoționează foarte tare. Ionuț pentru mine este un om care m-a adus pe culmea succesului. Îl iubesc foarte mult și vreau să fiu lângă el. Nu am cuvinte cum să fiu lângă el, nu am puterea. Orice i-aș zice nu am puterea să-l liniștesc”, a adăugat artistul.

Luis Gabriel s-a gândit că pe Ionuț Cercel l-ar ajuta foarte mult dacă s-ar refugia în muzică, însă nici acest lucru nu a dat rezultate, se pare.

„Am încercat să-l mai iau pe la studio, am mai făcut o piesă, două, trei. Am mai stat cu el, o jumătate de oră am cântat. Vreau cât mai repede să-l vindece pentru că nu mai suport să-l văd așa. Înainte, când îl vedeam râdeam, glumeam și ne făceam toate vacanțele. Vreau să scape cât mai repede de chestia asta, dar este o durere prea mare”, a mărturisit Luis Gabriel.