În urmă cu câteva luni, celebrul artist de muzică de petrecere, Petrică Cercel, s-a stins din viață. Acesta a lăsat o durere imensă în sufletele membrilor familiei lui, dar și în rândul celor ce îi iubeau muzica. Artistul s-a confruntat cu grave probleme de sănătate după ce a fost infectat cu virusul COVID-19. Inițial, acesta a refuzat ajutorul medicilor, crezând că poate să scape de probleme acasă, dar situația s-a înrăutățit.

Din păcate, Petrică Cercel a ajuns pe mâinile medicilor când starea lui era deja foarte gravă. Toți apropiații și fanii au fost șocați în momentul în care au aflat că Petrică Cercel a părăsit această lume. A fost un mare artist, demn de familia sa și cu o frumoasă evoluție în muzică. Artistul era extrem de îndrăgit atât de familia lui, cât și de oamenii pe care acesta îi bucura cu muzica sa.

Ipostaza în care a apărut Ionuț Cercel pe Tiktok alături de regretatul artist, Petrică Cercel

Petrică Cercel a fost un exemplu demn de urmat pentru Ionuț Cercel, fiul său. Acesta a dobândit talentul în muzică de la tatăl său pe care l-a iubit și respectat până în ultima clipă. Datorită lui, Ionuț Cercel a avut un succes incredibil în muzica de petrecere și a bucurat pe toată lumea prin piesele sale. Dovada că Ionuț și-a iubit foarte mult tatăl și că îi datora totul, este videoclipul încărcat de acesta pe TikTok.

De curând Ionuț Cercel a publicat un video cu tatăl său de pe vremea când acesta trăia și se bucura de viață. Cei doi păreau a fi fericiți împreună și își exprimau mândria unul față de celălalt prin gesturile și mimica feței. Fiul artistului, a pus un efect alb negru în videoclip, semn că în familia regretatului Petrică Cercel și în lumea muzicii de petrecere, încă se mai poartă doliu.

@ionutcercel.music 😭😭😭😭😭😭#foryou #viral #petricacercel #tata ♬ sunet original – La Lautari F.S !! 👑

Ionuț Cercel, îndurerat de pierderea tatălui său

Se pare că tânărul nu își poate uita tatăl și nu se poate vindeca de moartea acestuia. Petrică Cercel și-a ținut tot timpul familia unită. Pentru copiii lui, el a reprezentat capul familiei și mentorul lor. Cu o frumoasă educație oferită din partea tatălui lor, Ionuț Cercel și frații lui, nu au apărut niciodată în presă cu subiecte controversate. Semn că aceștia au avut parte de o creștere exemplară. Așadar, se pare că tânărul artist mai simte nevoia câteodată să împărtășească cu fanii pe rețelele de socializare, cate o amintire cu tatăl său din arhivă.