De luni de zile liniștea în familia lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani pare să nu se mai aștearnă. Cei doi artiști trec printr-o situație critică, aceasta vizându-l în mod direct pe fiul lor, Fulgy. Externat de la o clinică destinată persoanelor care au probleme cu consumul de substanțe interzise, tânărul nu se dezminte. De data această însă, acțiunile sale au întrecut orice limită atunci cad și-a agresat tatăl.

Apel disperat la 112

În cursul serii de duminică, Ioniță de la Clejani a apelat numărul unic de urgență 112, cerând ajutor Poliției în scandalul pe care îl avea cu fiul său. Se pare că Fulgy i-a administrat artistului un pumn după câteva ore în care între aceștia s-a desfășurat o ceartă. Totul a început aparent atunci când Ioniță a ieșit alături de fiul lui la o terasă din zona Dorobanți. Celebru pe rețelele de socializare, Fulgy a făcut un live în care le explica fanilor detalii despre viața și planurile de viitor. Enervat la culme de situație, Ioniță l-a amenințat că se va ridica de la masă și va părăsi localul dacă acesta nu oprește transmiterea live pe Tik Tok. Scandalul s-a mutat  în casa familiei Clejanilor, degenerând însă într-un act de violență. Astfel, Ioniță a fost nevoit să solicite ajutorul autorităților în a-l pondera pe fiul lui.Cu toate că autoritățile au ajuns destul de repede la locuința acestora, artistul s-a răzgândit și nu a mai dorit să depună plângere împotriva propriului copil.

 Tânărul și-a jignit părinții

Extrem de acid în mediul online, zilele trecute, Fulgy nu a ezitat să își caracterizeze părinții într-un mod jignitor. Tânărul a precizat despre cei care i-au oferit o educație și un statut în societate că fiind ”niște lăutari care cânta după ureche”. Cel mai probabil, Viorica și Ioniță au fost afectați de cuvintele venite din partea propriului copil.  Scandalul care îl are în prim plan pe Fulgy nu este singurul care a încercat familia Clejanilor. Anul trecut Margherita a  fost prinsă fiind sub influența substanțelor interzise după ce a provocat un accident în București. Deși a negat vehement că ar consuma droguri, rezultatele testelor INML au arătat contrariul în ceea ce o privește.