Directorul sportiv a făcut anunțul în direct

Ionel Dănciulescu a luat o decizie fără precedent, anunțată chiar în direct. Directorul sportiv pleacă de la Dinamo. Această decizie a fost luată din cauza situațiilor delicate ale echipei, mai ales după ce au rămas fără antrenor.

Dănciulescu anunță intenția de a părăsi „câinii” în aproximativ două luni, decizie luată în special din cauza celor „care vorbesc pe la spate”.

„Nu știu cine va fi antrenor la Dinamo, pentru că nu am avut niciun dialog în ultimele zile cu nimeni pe această temă. Am vorbit doar de două ori, câte un minut, cu Florin Prunea. Mă interesează ce antrenor va veni și va avea susținerea mea, însă nu este problema mea. Știți de ce? Dacă ar fi vrut să aibă o opinie, probabil că m-ar fi întrebat.

Responsabilitatea mea la Dinamo a fost de a scoate castanele din foc, de imagine și situația asta va mai continua două luni, exact cât va mai dura contractul, așa că eu cred că cel mai bine este să ne despărțim.

S-a creat impresia falsă că anumite lucruri s-au aflat de la mine, legat de alcătuirea echipei și alte detalii. Problema este că la Dinamo sunt foarte mulți oameni cărora le place să vorbească pe la spate. Nu mă interesează ce fac ei, ci ce fac alții. Eu, de exemplu, de când am revenit la Dinamo, nu am vorbit niciodată cu Ionuț Negoiță”, a declarat Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

Share.