Ion Țiriac îi ia apărarea Simonei Halep, suspendată 4 ani de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului în scandalul de dopaj. Miliardarul și fostul tenismen susține că este o nedreptate că și că este sigur că campioana României nu ar fi apelat la substanțe interzise.

Ion Ţiriac, revoltat după suspendarea Simonei Halep

Este furie în rândul susținătorilor Simonei Halep, după ce un tribunal din cadrul Agenției Internațională de Integritate a Tenisului a decis ca românca să fie suspendată pentru o perioadă de 4 ani.

Hotărârea magistraților a fost deja atacată în instanță de jucătoarea de tenis, aceasta fiind ultima sa soluție.

Revoltat de această întâmplare este și Ion Țiriac. Fostul tenismen susține că totul este o mare nedreptate. De asemenea, el este convins că Simona Halep nu ar fi recurs niciodată la un asemenea gest.

Simona Halep nu a luat voluntar îmi bag mâna în foc și acum. (…)I-am pus mâna pe umăr și i-am zis că nu eu, ci toți suntem alături de ea, să aibă puțin curaj. Însă, cineva să-și bată joc de viața ei, de cariera uneia care a fost numărul unu… Este un pic cu semne de întrebare. Numărul unu!, a declarat Ion Țiriac.

Noi declarații ale Simonei Halep după suspendare

În continuare, Simona Halep susține că este nevinovată. Sportiva este în România și intenționează să continue să se antreneze și să practice tenisul, chiar dacă nu-i mai este permis să concureze.

Ultima sa dorință este ca în final, să se demonstreze că nu a avut nicio vină și că a fost pedepsită pe nedrept.

Ce se întâmplă e o mare nedreptate. Nu am luat nicodată dopaj şi nu m-am dopat absolut niciodată. Toate acestea o să iasă la iveală într-o zi. O să las experţii să discute absolut orice, pentru că ei ştiu mai bine ceea ce s-a întâmplat. Sunt convinsă că într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată şi sunt curată., a declarat Simona Halep.