La începutul lunii septembrie, presa din România a explodat, după ce s-a aflat că Simona Halep va divorța de Toni Iuruc la un an de când s-au căsătorit civil.  

Pe 8 octombrie, cei doi s-au prezentat la notar, acolo unde au semnat actele de divorț. Simona Halep nu a dat nicio declarație jurnaliștilor. Pe de altă parte, Toni Iuruc le-a transmis acestora să nu mai caute senzaționalul, fiindcă acesta nu există. 

Separarea celor doi a venit la un an de când au făcut cununia civilă. Multă lume a fost surprinsă de decizia celor doi. Întrebat ce părere are despre această situație, afaceristul Ion Țiriac a spus că el nu a mai vorbit cu Simona Halep nici personal, nici la telefon, de câteva luni de zile. 

 „ Relațiile mele cu Simona Halep, cu Sorana Cârstea sunt niște relații logice normale, însă îmi știu lungul nasului. Am o mare calitate, una singură sunt cu picioarele pe pământ. Știu de unde am plecat de la Brașov. Nu pot eu să-mi dau cu părerea despre ce face un om sau nu face când închide ușa. Un pic de respect ar trebui totuși să aibă persoana publică”, spune Ion Țiriac. 

Ion Țiriac a mai declarat că persoana publică are datoria să împartă din toate punctele de vedere nu numai lucrurile bune, ci și cele care nu îi convin. Însă afaceristul atrage atenția că această situație are totuși o graniță pe undeva. Mai exact atunci când cineva închide ușa, este foarte important să respectăm acest lucru., conform Acasa.ro.

Ion Țiriac, mesaj dur după divorțul Simonei Halep: Eu știu de unde am plecat, îmi văd de lungul nasului

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat  

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cunoscut într-un club din Mamaia în urmă cu câțiva ani. Toni Iuruc era verișorul patronului clubului respectiv. Au stat de vorbă toată noaptea și au observat că au mai multe lucruri în comun. Halep a spus că a fost dragoste la prima vedere.  

Cei doi și-au făcut apariția ca fiind un cuplu în anul 2019. Doi ani mai târziu, în 2021, cei doi s-au cununat civil. Evenimentul a fost fabulos și au participat o mulțime de persoane publice și vedete din țară. Anul acesta cei doi trebuiau să se căsătorească religios, în luna noiembrie, la Cazinoul Sinaia, dar nu au mai apucat. 

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.