Ion Țiriac este unul dintre cei mai profilici oameni de afaceri de la noi din țară. Acesta are o avere impresionantă și a știut mereu cum și în ce să investească. Imperiul lui este estimat la milioane de euro și nu mai este un secret pentru nimeni faptul că mereu a dus o viață de lux. Acum, la fel ca și viața, așa va fi și mormântul lui Ion Țiriac; adică unul luxos.

Ion Țiriac va avea un mormânt cu 12 cripte subterane

Ion Țiriac este, fără doar și poate, unul dintre cei mai importanti afaceriști de la noi. Acesta este nume de referință în domeniul business și nu numai. Având în vedere ce a reușit să construiască în toți acești ani, Ion Țiriac poate spune că a meritat fiecare efort. Afaceristul a știu mereu să îmbine utilul cu plăcutul, iar faptul că acum duce o viață de lux, i se datorează în totalitate. Ion Țiriac are 82 de ani și a simțit că este momentul să aibă grijă despre un aspect important: locul de veci.

Afaceristul și-a cumpărat deja locul de veci și nu este deloc unul obișnuit. Un bun prieten de-ai lui Ion Țiriac a vorbit despre mormântul acestuia și a dat cele mai importante detalii. Dorința lui Țiriac este să fie înmormântat la cimitirul Bellu, iar pentru loc acolo a scos din buzunar 50.000 de euro. Țiriac a încercat să-l convingă și pe Năstase să îi fie alături.

”M-a întrebat, cândva, Ion Ţiriac dacă mi-am găsit un loc de veci, dacă mi-am aranjat treburile astea de după, ştiţi dumneavoastră! Şi eu i-am spus că nu am aşa ceva, un loc de veci. Că nu m-a preocupat chestiunea asta. A zist că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu, unde-şi ridică un mausoleum ).

Şi Țiriac a adăugat pe loc: ”Te invit la mine!” M-am uitat la el şi i-am spus doar atât: ”Vin, dar cu condiţia să stau eu deasupra. Că toată viaţa ai fost tu deasupra. Acum ar fi momentul să mai facem schimb!”, a declarat Ilie Năstase în luna februarie pentru playsport.ro.