Reclamă
Reclamă

Momente de panică în familia lui Ion Iliescu. Fostul președinte a ajuns sâmbătă, 23 septembrie, de urgență la spital. Alături i-ar fi fost soția sa, Nina Iliescu, alături de care este de mai bine de 70 de ani.

Ion Iliescu a ajuns de urgență la spital

Ion Iliescu, în vârstă de 93 de ani, a fost transportat la orele dimineții la Spitalul Elias din București. Surse din presă susțin că fostul șef de stat a stat câteva ore în atenția medicilor, care i-au făcut o serie de analize.

După investigații, fostul președinte al României a fost lăsat să se întoarcă acasă. Se pare că problemele sale de sănătate nu au necesitat internarea și supravegherea din partea doctorilor.

Alături de el în tot acest timp a fost soția sa, Nina Iliescu. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 70 de ani.

Reclamă

Fostul șef de stat are probleme cu inima și nu mai poate merge singur

Nu este pentru prima oară când în spațiul public se vorbește despre starea de sănătate fragilă a lui Ion Iliescu. Fostul președinte al României a dispărut din atenția publicului în urmă cu 6 ani, alegând să fie o figură mai modestă. Și-a încheiat astfel cariera politică, după o viață în fruntea țării.

Este cunoscut faptul că fostul șef de stat are probleme cu inima. În urmă cu 4 ani, a fost supus unei intervenții chirurgicale, finalizată cu succes.

Doar că la cei 93 de ani ai săi, starea sa de sănătate nu este cea mai bună. Iliescu are probleme specifice vârstei, motiv pentru care nu mai poate să meargă singur. Ca să se deplaseze, surse apropiate lui susțin că se folosește de un cadru metalic.

Nu prea am timp să mă plimb și să ies în oraș. Citesc. Mai am niște prieteni apropiați cu care mai comunicăm. Sunt destul de bine. Umblăm cu sprijin, nu prea ieșim pe afară. Avem un cadru cu care ne deplasăm. Sigur, nu mai avem 23 de ani, ci 93, e o diferență., a declarat fostul lider de stat în ziua când a împlinit 93 de ani.

Din cauza problemelor de sănătate, Ion Iliescu a lipsit de la audierile în dosarul Revoluției. El a fost trimis oficial în judecată în aprilie 2019, alături de alți inculpați.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro