Reclamă
Reclamă

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, are grave probleme de sănătate. În vârstă de 89 de ani, el se confruntă cu probleme cardiace, care îi pun viața în pericol.

Vinere aceasta, fost șef de stat s-a prezentat la Spitalul Elias din București, acuzând dureri severe de inimă. Se pare că simtomele de care suferă Ion Iliescu au fost asemănătoare cu cele ale unui infarct.

Datorită stării acestuia de sănătate și a vârstei destul de înaintate pe care o are, medicii i-au recomandat să rămână internat. În zilele ce vor urma, aceștia urmează să efectueze analize și să îi ofere fostului președinte un tratament care să îl ajute să își revină.

Confrom declarațiilor, Ion Iliescu suferă de o afecțiune cunoscută sub numele de „sindrom coronarian acut”. Simptomele acestei afecțiuni sunt asemănătoare cu cele ale unui atac de cord, iar starea de sănătate a acestuia trebuie investigată și atent supravegheată de medici.

Reclamă

Fostul președinte va rămâne internat în spital, însă viața lui nu este în pericol. Medicii au delcarat că Ion Iliescu este bine, însă această situație trebuie tratată cu prudență pentru a evita viitoare complicații.

 

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro