Iată motivul pentru care Maria Ciobanu și Ion Dolănescu nu s-au putut căsători civil

Au trecut mai bine de 13 ani de la moartea regretatului artist Ion Dolănescu. Acum însă a ieșit la iveală motivul pentru care el și Maria Ciobanu nu s-au putut căsători. 

În momentul în care cei doi s-au cunoscut, Ion Dolănescu era deja căsătorit. Cu o femeie mai mare decât el cu 20 de ani. Este vorba despre Băluțeanu, cu care s-a căsătorit pentru a beneficia de un buletin de București.

Dragoș Dolănescu a oferit detalii neștiute despre viața amoroasă a tatălui lui

Dragoș Dolănescue este cel care a mărturisit că tatăl lui nu a divorțat de Iustina din cauza faptului că așa beneficia de buletin.

,,Tata a rămas văduv. Eu nu mai știu exact când a murit Iustina Băluțeanu, dar tata întotdeauna a vorbit foarte frumos de ea. L-a ajutat mult de tot. Spunea că e o doamnă.

colaj substantial.ro

S-a căsătorit cu ea pentru buletinul de București. În acea perioadă, în comunism, buletinul de București se obținea greu pentru cei care veneau din afara lui.

Tata nu a divorțat de Iustina, care era mai mare ca el cu 20 de ani”, a declarat, pentru FANATIK, Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu.

Tot fiul cel mic al lui Ion Dolănescu a mărturisit că Maria Ciobanu și Ion Dolănescu nu s-au putut căsători legal. Deși au făcut nuntă, ambii erau căsătoriți cu alte persoane. Iată ce a declarat acesta.

”El nu a putut să se căsătorească cu Maria Ciobanu, atunci când au făcut nuntă. Tata era căsătorit cu Iustina, iar Maria era căsătorită cu tatăl Cameliei, cel de-al doilea copil al domniei sale.

Social media

Și tot de aceea, Ionuț când s-a născut avea numele de Burnea. Ionuț Burnea, nu Dolănescu. Și tatăl meu a trebuit să-l dea în judecată pe fluierașul Burnea de la Ansamblul Ciocârlia, ca Ionuț să îi poată purta numele”, a declarat Dragoș Dolănescu, pentru sursa amintită mai sus.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!