Se pare că Ioana Tufaru nu a uitat binele făcut de Gigi Becali, atunci când acesta le-a oferit o locuință acesteia și soțului său.

Toată acțiunea s-a petrecut în mediul online, mai exact pe o rețea de socializare unde anumite persoane îl atacau pe Gigi Becali, acuzându-l că oferă ajutor oamenilor nevoiași doar pentru a se scrie despre acesta, toate acțiunile sale fiind doar de fațadă, astfel Ioana a sărit în apărarea acestuia “Cum își permite drogata asta să îl jignească așa pe Îngerul nostru??? Un om care dă case oamenilor nevoiași!!! Datorită lui, noi, de aproape 5 ani, locuim într-o garsonieră oferită de dânsul!!! Ei să-i fie RUȘINE, nu lui care ajută atâția oameni nevoiași!!! Să-ți fie rușine ție și tuturor celor care gândesc rău, doresc rău și jignesc acest Înger al lui Dumnezeu trimis pe pământ să facă mult Bine. Te rog frumos să nu mai vorbeșți urât la adresa lui! Nu suport! Este omul datorită căruia eu și familia mea avem unde să stăm!!!”

În urmă cu 4 ani Gigi Becali, ținând cont că Ioana se află într-o situație grea, în acea perioada era însărcinată, însă această dormea pe străzi împreună cu iubitul acesteia, a luat atitudine și a dorit să îi ajute pe cei doi oferindu-le o garsonieră unde aceștia să locuiască, cheltuielile fiind asigurate tot de Gigi Becali, care la momentul respectiv spunea că „Faptul că este față domnului Tufaru și a Andei Călugăreanu a contat, dar nu în mare măsură. A contat faptul că este o femeie care poartă în pântecele ei un copil și pentru care, noi că creștini, trebuie să facem ceva. Dumnezeu m-a îndrumat aseară.”