Ioana Simion și Ilie Năstase s-au căsătorit, dar nimeni nu se astepta la ce a urmat. A venit din nou vorba despre divort. Tanara sotie a fostului tenismen a facut declaratii incredibile. Bruneta a vorbit despre nunta și despre separare in aceeasi fraza. De ce s-a casatorit cu Ilie daca in urma cu cateva luni anunta ca va divorta? Ei bine, povestea este una destul de complicata, la prima vedere.

Ioana Simion anunta in presa divortul de Ilie Năstase cu doar putin timp inainte de a se cununa religios cu barbatul. Femeia acuza lipsa de comunicare si spunea ca va depune actele la un notar. Nastase ar fi fost de acord cu aceasta decizie, la acel moment. Apoi lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. Barbatul i-a spus brunetei ca este de acord sa divorteze, dar mai inainte de asta isi doreste sa o vada in rochie de mireasa. Zis si facut!

S-au căsătorit, dar divorțează?

„Mă simt foarte bine acum pentru că a ieșit totul așa cum mi-am dorit eu. Petrecerea a avut loc în Mamaia, la un restaurant, restrâns, alături doar de câțiva prieteni. La noi e totul la modul frumos. Și divorțul dacă avea loc era tot ceva frumos, pentru că la mijloc e Ilie Năstase și nimeni nu are voie să arunce cu pietre în el. Dacă am ajuns acolo, înseamnă că lucrurile nu mai erau așa cum voiam eu.

Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele și atunci m-a făcut să plâng. Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile”, a declarat Ioana Simion.

Ei bine, se pare ca momentul dificil prin care cei doi soti treceau s-a spulberat. Odata cununati in fata Domnului, proaspetii insuratei nu mai au niciun gand de divort. Mai mult, Ilie Nastase isi doreste si un copil cu Ioana Simion. Pentru ca femeia are deja un baiat dintr-o relatie anterioara, fostul tenismen isi doreste sa ii daruiasca o fetita. Asta este si dorinta noii doamne Nastase pentru a fi cu adevarat o femeie implinita.

„Știu că ea nu s-a căsătorit prima dată în rochie de mireasă și că își dorea foarte mult acest lucru. După ce am cucerit-o, am renunțat la divorț. Acum poate facem și un copil, dacă tot zice că mă iubește așa mult. Mai ales că tot îmi zice de când ne-am cunoscut că își dorește o fetiță, pentru că deja are un băiat”, a spus și Ilie Năstase.