Ilie Năstase a aflat că a contractat coronavirus, după ce s-a întors din vacanță. Fostul tenismen este internat la Institutul “Matei Balș” din Capitală, încă de săptămâna trecută. Soția lui, Ioana Simion, a oferit informații de ultimă oră despre starea de sănătate a acestuia. 

1. Ioana Simion a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Ilie Năstase

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au întors de curând dintr-o vacanță din Turcia. La scurt timp, Ilie Năstase, în vârstă de 75 de ani, a acuzat simptome specifice infectării cu coronavirus, așa că a făcut un test care a ieșit pozitiv. Mai mult de atât, el a fost internat la Institutul “Matei Balș” din Capitală. Din fericire, starea lui de sănătate este una bună, iar peste câteva zile va fi externat. Soția lui, Ioana, a dezvăluit cum se simte acum Ilie Năstase.

“Totul este bine, Ilie este supravegheat foarte bine de către medici. Ia medicamentația prescrisă, se odihnește, ascultă toate indicațiile. Nu mai tușește, nu mai are febră. Stau tot timpul pe telefon cu el, ne sunăm cu videocall, și abia așteaptă să fie externat. Peste două zile, cam pe 1 Decembrie, se va întâmpla acest lucru. Nu are de ce să mai stea în spital. Oricum mai are puțin și iese din perioada de carantinare”, a spus Ioana Simion, pentru Click!

2. Cum se simte fostul tenismen

Ioana Simion a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Ilie Năstase, după ce s-a infectat cu COVID-19. După ce va fi externat din spital, Ilie Năstase va merge la Constanța, dar nu va locui alături de partenera sa. Ioana Simion a dezvăluit că se ferește deocamdată să locuiască cu el, așa că ea va sta într-un alt apartament. Cu toate acestea, bruneta va fi cea care se va ocupa să-i ducă mâncare și toate cele necesare, în următoarele două săptămâni.

foto: Instagram

“Va sta într-unul din apartamentele pe care le avem. Mă feresc să locuiesc cu el până nu trec cele 14 zile, însă eu mă voi ocupa să îi duc mâncare, haine curate, medicamente și tot ce are nevoie”, a mai spus bruneta, pentru sursa citată mai sus.

3. Ce probleme de sănătate are Ilie Năstase

Ilie Năstase a mai fost internat recent în spital, după scandalul cu fostul fotbalist, Ciprian Marica. Din cauză că s-a enervat, Ilie Năstase a acuzat probleme cardiace. Chiar el a menționat că s-a supărat după ce Ciprian Marica a vrut să-l îndepărteze din Fundația Ilie Năstase, cea care administrează Baza Voința. Într-un final, cei doi au reușit să se împace.

„Sunt aici la spital și nu prea pot să vorbesc. Sunt niște aparate aici și nu prea pot să vorbesc. Mă simt mai bine acum. Acum am intrat că am ceva și sunt în investigații de vreo două zile. Nu, deocamdată nu știu dacă e COVID pentru că azi m-au internat”, a declarat Ilie Năstase, pentru Fanatik.