Religia este un impediment în oficierea ceremoniei

Ioana Popescu s-a decis și nu va mai face nuntă cu partenerul ei. Bruneta a rupt tăcerea și a vorbit deschis despre motivul pentru care a renunțat la căsătorie. Iată de ce a luat această hotărâre și ce a spus despre soțul ei. 

Focoasa brunetă nu va mai face pasul cel mare

Ioana Popescu s-a căsătorit în urmă cu câteva luni cu partenerul ei, dar nu va face nunta. Focoasa brunetă a mărturisit că a luat această decizie alături de soțul ei, pentru că el nu este de aceeași religie ca ea, iar dacă vor face pasul cel mare în biserică după care vor alege să meargă pe drumuri separate, bărbatul nu va mai avea pe viitor posibilitatea de a se căsători în fața lui Dumnezeu.

„Eram la curent oarecum cu aceste lucruri. Am ajuns să ne ciondănim chiar în direct pe tema asta cu ortodox – catolic, că despre asta este vorba pentru că noi suntem.

Noi suntem mulți ortodocși în România, sunt și catolici, e mult mai strict ritualul din biserică, mult mai strict pe viitor, pe viață practic. Eu, de exemplu, îi zic… eu poate vreau să fug, poate ne certăm”, a susținut Ioana Popescu pentru antenastars.ro.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii