Ioana Petric are o relație la distanță cu un bărbat pe care îl cunoaște de foarte mult timp.

Ioana Petric apare de ani buni în cadrul emisiunii „Cronica Cârcotașilor”. Ea a avansat de la statutul de „Bebelușă”, la cel de gazdă. Însă, chiar dacă toată lumea o cunoaște, nu mulți sunt cei care știu detalii în legătură cu viața ei personală. Recent, s-a aflat cu cine se iubește Ioana Petric, prezentatoarea emisiunii. Nu multe persoane ar accepta o astfel de relație.

Au trecut mulți ani de când Ioana Petric și-a făcut debutul în emisiunea „Cronica Cârcotașilor”. La început, Ioana a debutat în emisiune ca „Bebelușă”, ma apoi fiind avansată la rolul de prezentatoare. Cu toate că a intrat nu de mult timp în lumea showbiz-ului, Ioana Petric preferă să își țină viața privată departe de camerele de filmat.

Recent, prezentatoarea de la „Cronica Cârcotașilor” a făcut o dezvăluire surprinzătoare, în legătură cu relația de dragoste pe care o are de aproape doi ani.

social media

CITEȘTE ȘI:  „Dezbrăcatu” din „Cronica Cârcotașilor”, urât de Cătălin Botezatu? Ce a dezvăluit Codruț Kegheș despre personajul său: „A crezut că sunt un tâmpit”

Ioana Petric, mai sinceră ca niciodată

Ioana Petric este acum prezentatoarea emisiunii „Cronica Cârcotașilor” difuzată pe postul de televiziune Prima TV. Inițial, Ioana a fost „Bebelușă” în cadrul emisiunii, mai apoi fiind avansată la rolul de prezentatoare.

Cu toate că multă lume o cunoaște, nu mulți sunt cei care știu detalii din viața sa privată. Ei bine, Ioana se iubește cu un bărbat pe care îl cunoaște încă din copilărie. Se pare că cel mai mare obstacol pentru cei doi este distanța, ea fiind la București, iar el la Cluj.

„După o vacanţă lungă şi frumoasă am început filmările. M-am plimbat, am fost în Cipru, în Grecia, apoi în Portugalia, după care iarăşi în Grecia, pe urmă prin ţară pe la noi, am avut un proiect. Toată vacanţa am petrecut şi cu gaşca de prieteni, şi cu iubitul meu, cu prietenele cu care fac surf.

Cu iubitul meu, care e din Cluj-Napoca, sunt deja de doi ani. Momentan nu avem planuri de nuntă, de copii, faza e că avem o relaţie la distanţă, nu locuim în acelaşi oraş, încă încercăm să funcţionăm aşa. Ne ştim de când eram mici, din clasa a V-a”, a povestit Ioana Petric, conform Click.ro

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.