Decizia fiicei lui Ilie Năstase de a-și deschide un cont pe OnlyFans a atras numeroase polemici. În timp ce unii o condamnă pe Charlotte Năstase, există și alții care îi iau apărarea. Printre aceștia din urmă se numără și Mihai Trăistariu, fiind la rândul lui una dintre persoanele ce au cont pe platforma pentru adulți.

Mihai Trăistariu îi ia apărarea fiicei lui Ilie Năstase și spune că tânăra nu ar trebui judecată pentru decizia sa. Artistul a declarat că multe alte vedete, chiar și internaționale, au cont pe această platformă. Mihai Trăistariu este de părere că atunci când Charlotte Năstase și-a făcut contul nu s-a gândit la bani, ci doar a vrut să aibă o platformă pe care se poate afișa în ipostaze sexy, fără să fie judecată.

„De ce să n-aibă cont și ea, sunt o grămadă de vedete care au cont aici. Sunt tot felul de vedete înscrise pe platforma pentru adulți, nu este rușinos, depinde cum privești. Poate se simte mai sexy, nu cred că a făcut-o pentru bani, tocmai ea, nu este cazul ei.

De exemplu, Jennifer Lopez, care și ea are cont, își pune poze cu un picior ieșit din cadă, poză care nu mergea pe Facebook, căci lumea ar fi zis: «Ce, ai înnebunit?»”, a spus Mihai Trăistariu, potrivit ego.ro.

Ioana Năstase o condamnă, iar Mihai Trăistariu o apără. Ce spune artistul despre faptul că fiica lui Ilie Năstase a apărut pe aceeași platformă pentru adulți ca el
Social media

Câți bani a făcut Mihai Trăistariu din OnlyFans?

Mihai Trăistariu are și el cont pe platforma destinată adulților și recunoaște că de-a lungul timpului a adunat câțiva bani din asta. Un abonament pentru contul artistului costă doar cinci dolari, iar cei ce plătesc această sumă pot vedea poze cu el în lenjerie intimă.

„Acest site a pornit inițial ca un site de socializare normal, dar e cu bani, plătești o taxă. Mulți și-au făcut și postat poze mai intime, dacă tot e cu taxă și nu au acces minorii. Trebuie să vii cu cardul, să ai peste 18 ani, ca să nu fie discuții. Văzând că se câștigă bani, vedetele de-a dreptul sexy-porno s-au mutat și ele acolo.

Nu este exclus să fie și unele vedete care nu vor să se expună, pur și simplu au doar acolo cont, nu știe nimeni. Acolo poți să fii și cu pseudonim, nu e musai să te numești cum te numești tu. Abonamentul e de la 5 dolari în sus, eu mi-am pus doar atât, n-am câștigat sume mari, am zis doar să mut pozele mele în chiloți, ca să nu mai comenteze lumea pe Facebook. Unele fete fac efectiv video mai deocheat, sunt mulți bărbați care stau acolo și se uită, doar acelea fac bani frumoși.”, a mai spus Mihai Trăistariu.