„„Mi-am dorit să conduc iar un SUV și din acest motiv m-am oprit acum la Range Rover. Simt că această mașină îmi va aduce multe bucurii.”

Ioana Năstase și-a lărgit colecția de mașini și a făcut o achiziție nouă de sute de mii de euro. Bruneta își dorea de ceva timp să conducă un SUV așa că nu a mai stat mult pe gânduri și s-a orientat rapid. A studiat piața și a făcut o achiziție de 160.000 de euro. Și-a lut o mașină de top, ultimul model și este tare mândră. Ce mașină conduce acum Ioana Năstase?

Ioana Năstase a scos din buzunar 160.000 de euro pentru un bolid nou nouț, model 2022. Este vorba despre un Range Rover, de culoare gri, cu interior alb și geamuri fumurii. Bruneta a luat decizia de a-și achiziționa această mașină, după ce a studiat atent piața. Își dorea un SUV, iar Range Rover-ul i-a îndeplinit toate cerințele.

„Mi-am dorit să conduc iar un SUV și din acest motiv m-am oprit acum la Range Rover. Simt că această mașină îmi va aduce multe bucurii. A fost o vreme în care adoram să conduc un Q7, dar modelul inițial, cel de acum aproape douăzeci de ani. Nu cele construite în ultima perioadă.

Așa că într-o bună zi mi-am propus să retrăiesc senzația pe care ți-o oferă o astfel de mașină. Pur și simplu am studiat cu atenție piața. În cele din urmă m-am oprit asupra noului model. Chiar cel din acest an. Cred că mi se potrivește ca o mănușă!”, a declarat Ioana Năstase, potrivit impact.ro.

„Mi-am dorit să conduc iar un SUV și din acest motiv m-am oprit acum la Range Rover. Simt că această mașină îmi va aduce multe bucurii.
Facebook

Ioana Năstase, o șoferiță cu experiență

Ioana Năstase este nerăbdătoare să își conducă noua mașină, iar primul drum pe care îl va face este spre Brașov, acolo unde își va vizita armăsarul pe care îl deține. Bruneta este o șoferiță cu experiență și conduce de ani de zile. Aceasta are la activ numeroase drumuri lungi și nu o sperie nimic pe șosele.

„Celor care cred că nu mă descurc la volan le spun doar atât. Am carnet de la 20 de ani. De la acea vârstă, până acum șase ani, am condus săptămânal pe distanța București – Istanbul. E un drum de circa nouă ore, adică 18 dus-întors. Și nu e lin peste tot. Mai ai și serpentine de înfruntat și alte porțiuni dificile. În tot acest timp nu am avut niciun incident.

Am avut nevoie să merg la Istanbul, unul dintre orașele mele preferate, fiindcă îmi deschisesem acolo o afacere. A trebuit să o închid, dar am rămas cu amintiri foarte plăcute, per total!”, a mai spus Ioana Năstase.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.