Ioana Grama este una dintre cele mai urmărite prezențe din online. Influencera a adunat pe paginile ei sociale sute de mii de fani care sunt extrem de interesați de viața ei. Și cum șatena a divorțat de ceva timp, cea mai întâlnită întrebare este cea legată de fostul ei soț.

Ioana Grama face parte din garda veche a influencerelor. Aceasta a fost printre primele care și-a asumat acest statut și care a creat conținut în această direcție. De-a lungul timpului, influencera a evoluat și a ales să fie extrem de sinceră cu cei care o urmăresc zi de zi.

Devenind persoană publică, Ioana Grama nu a mai avut cum să ascundă anumite detalii din viața ei. Urmăritorii au fost mereu cu ochii pe ei și au avut grijă să nu piardă nicio secundă importantă din activitatea ei.

Ioana Grama, mai sinceră ca niciodată. Care este, în prezent, relația cu fostul ei soț Instagram

Ioana Grama se mută în casă nouă

Dacă până mai de curând erau obișnuiți să vadă pe conturile Ioanei o familie fericită, acum, registrul s-a schimbat. Ioana este la fel de fericită, dar în formulă singură, pentru că de ceva timp a divorțat de cel care i-a fost soț. Deși lucrurile între ea și Alex nu au mai mers la fel de bine, cei doi au ales să rămână prieteni de dragul fetiței lor.

Cei care o urmăresc pe Ioana Grama în online o întreabă mereu despre fetiță și despre fostul soț. Ioana aproape că a răspuns de fiecare dată la această întrebare. De data asta, influencera s-a săturat să audă aceeași placă. Tocmai de asta, a decis să facă un video în care să îi lămurească pe toți.

Potrivit spuselor ei, influencera și Alex sunt în relații foarte bune. Cei doi au convenit ca Ayana să locuiască la amândoi, în funcție de programul fiecăruia. Foștii soți și-au împărțit atât de bine atribuțiile, încât Ayana nu simte lipsa niciunui părinte.

@ioana.grama??‍♀️

♬ original sound – Ioana Grama