Ioana Grama și-a dorit o schimbare, așa că a trecut prin cabinetul medicului estetician.

Ioana Grama este una dintre cele mai apreciate influencerițe și are o comunitate care îi este alături mereu. Vedeta este activă în mediul online, acolo unde le comunică mereu ce se întâmplă în viața ei. Influencerița a recunoscut faptul că a apelat la bisturiu la câteva luni după naștere și că nu regretă decizia de a-și pune silicoane. 

Ioana Grama: Nu mă puteam privi în oglindă

Atunci când a fost invitată în cadrul podcastului. Ioana Grama a povestit experiența prin care a trecut, după ce a decis să își pună silicoane. Totul s-a petrecut la câteva luni după ce a venit pe lumea fiica sa. Influencerița și-a dorit o schimbare, așa că și-a făcut prima operație estetică, cea de implant mamar.

Ioana Grama a mărturisit că și-a dorit foarte mult să aibă loc această operație și chiar ajunsese în momentul în care nu se putea privi din oglindă din cauza gândurilor pe care le avea.

@radutibulca Ioana Grama despre silicoane #vindeopoveste #podcast #fy #foryou #fyi #fyp #ioanagrama ♬ sunet original – Radu Țibulcă

„Mi-am pus silicoane, îți imaginezi ce poate să facă asta în corpul femeii, după ce…aveam multe lapte și eram aproape de furia laptelui. Se întăresc sânii foarte tare, nu mai are pe unde să iasă laptele, e ceva groaznic ce se poate întâmpla unei femei.

Și după ce nu am mai alăptat, am alăptat foarte puțin, vreo două luni în total, am rămas cu clasicele „șosețele” și nu mă puteam privi în oglindă”, a povestit Ioana Grama în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă.

Tot atunci, Ioana Grama a povestit că i-a fost frică de anestezie, deoarece nu ajunsese niciodată pe mâinile medicilor nici măcar pentru o perfuzie. Recuperarea a decurs bine. Nu au lipsit și micile probleme, care au fost catalogate ca normale de specialiștii care s-au ocupat de vedetă.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.