Povestea Ioanei Gomoi începe cu mulți ani în urmă, pe când încă era stabilită în România. Fata s-a remarcat prin ambiția și talentul său de regizor și a ajuns să fie foarte apreciată de unele dintre cele mai importante vedete de la noi.

Fata a făcut colaborări cu artiști precum Marcel Pavel, Pavel Stratan sau Oana Radu. Videoclipurile regizate de ea au prins foarte bine în rândul publicului, iar de acolo cariera ei a fost în evoluție continuă.

Reclamă

Totul s-a schimbat când Ioana s-a hotărât să-și schimbe drastic viața. Cu o mulțime de vise în bagaj, ea s-a hotărât să lase tot în urmă și să se stabilească în Beijing, China. Acolo și-a construit o nouă carieră, iar în prezent lucrează ca prezentatoare și reporter pentru un post de televiziune chinezesc.

Românca a reușit să-i cucerească pe chinezi. Finalul de an i-a adus un premiu mult râvnit, decernat la „Forumul Global al Talentelor” (Talents Forum & Global Talent Summit 2020). Ioana a fost premiată pentru activitatea sa din televiziune.

Vorbind despre premiul obținut, Ioana a declarat:

„Nu-mi vine să cred că am primit un premiu special de la Guvernul Chinei pentru ceea ce am realizat aici. Sunt primul român care ia premiul acesta și sunt foarte entuziasmată. Este un premiu pe care îl primesc tot felul de somități și am rămas surprinsă când am primit și eu nominalizarea. Pot să spun că este un cadou superb de Crăciun de la Moș Crăciun. A fost o veste extraordinară și duminică am fost să-l ridic. Mă bucur că i-am impresionat pe chinezi și pe cei care m-au nominalizat. Am avut un șoc, pentru că eu sunt doar de doi ani aici și nu mi-a venit să cred”