Ioana Ginghină este o actriță foarte cunoscută în România pentru rolurile sale memorabile din telenovele precum „Regina” și „Inimă de țigan”. Femeia a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de Alexandru Papadopol până când a aflat că o înșeală. Aceștia s-au despărțit în termeni amiabili și continuă să păstreze legătura pentru fiica lor. În prezent, Ioana are o relație cu un bărbat misterios pe care, însă, i l-a prezentat fiicei sale.

Reclamă

Fiind o persoană publică, Ioana ține foarte mult la fanii ei. Aceasta împărtășește cu susținătorii ei atât momente frumoase cât și momente mai puțin frumoase. În ultima postare de pe blog, Ioana a povestit despre o întâmplare care a avut loc acum 10 ani. Aceasta a ieșit în parc cu fiica ei și au decis să se joace la groapa de nisip.

Ioana

Reclamă

Într-un moment de neatenție, cea mică a băgat în gură ceva iar Ioana s-a speriat când a descoperit ce. Era vorba de un muc de țigară aruncat la întâmplare de către oamenii iresponsabili. Acela a fost momentul în care Ioana a vrut să părăsească România, scârbită de ignoranța oamenilor

În prezent, femeia a trăit ceva asemănător. Aceasta povestește că era în parc alături de fiica sa care se dădea cu bicicleta, și a văzut pe jos o mulțime de măști aruncate.

Ai fost luni dimineaţa să alergi prin parc? Mai obişnuiesc eu să fac asta… Ei bine, nu vrei să ştii cum arată aleile din Herăstrău. Sunt pline, covor de mucuri de ţigară, iar pe locul doi, mai nou sunt măştile. Ce o fi, dragi români, atât de greu să le aruncaţi la gunoi?”, a scris Ioana.

La sfârșit, Ioana i-a încurajat pe toți fanii ei să aibe mai multă grijă unde își aruncă gunoaiele. „Natura merită respect”, a mai spus ea.