Ioana Ginghină radiază de fericire de când a intrat în viața ei, Cristi, cel cu care trăiește de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi nu exclud varianta unei căsătorii, dar nici pe cea de a avea un copil împreună. Iată ce a declarat recent actrița referitor la acest subiect. 

Ioana Ginghină, pregătită să devină mamă pentru a doua oară

Actrița se gândește să aducă pe lume un al doilea copil. Recent, Ioana Ginghină a povestit în cadrul unui interviu că și-a făcut o serie de analize pentru a vedea dacă totul este în regula pentru o posibilă sarcină. După ce medicul i-a spus că poate aduce pe lume un copil, actrița și iubitul ei, Cristi se gândesc și mai mult la ideea de a-si mări familia.

,,Am fost la controlul de rutină pe care-l fac în fiecare an și am întrebat, printre altele, dacă se apropie vreo premenopauză sau vreo menopauză, pentru că eu încă mai vreau să fac copil.

Mi s-a spus că sunt clinic extrem de sănătoasă și că ar putea să vină și o sarcină. Adică nu e nicio premenopauză la mijloc. Eu întotdeauna mi-am dorit și al doilea copil, dar n-a fost să fie…”, a precizat Ioana Ginghina pentru cancan.ro.

Social Media

,,Și când am fost  însărcinată cu Ruxi am fost foarte activă. Am un program care-mi permite asta (n.r.- să rămână însărcinată), adică mai pot renunța la ele, astfel încât să rămân doar cu cele importante.

Deci nu mă sperie asta cu copilul absolut deloc. Nu ar fi o problemă! Și nici nu mă gândesc că m-ar ține pe bară. Nu m-a ținut nici când aveam ambiții de a face carieră, dar acum sunt într-o perioadă în care nu-mi doresc ceva anume. Sunt la teatru, joc, sunt în «Adela», deci anul acesta o să filmez până în vară, am școala de actorie”, a mai spus Ioana Ginghină.