Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au o relație de ceva timp și se pregătesc de nuntă. Marele eveniment va avea loc în curând, iar printre invitați s-ar putea număra și Alexandru Papadopol, fostul soț al actriței. Ioana Ginghină face pregătirile de nuntă, iar evenimentul este așteptat cu nerăbdare de către fanii vedetei.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice se pregătesc de nuntă. Cei doi au apăsate pedala de accelerație și asta pentru că urmează să fie nași. Aceștia se vor căsători în curând, pentru ca ulterior să poată să fie alături de prietenii lor buni. În legătură cu marele eveniment a fost anunțat și Alexandru Papadopol, fostul soț al actriței.

Se pare că după divorț, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au rămas în relații bune. Cei doi păstrează legătura și împărtășesc unul cu altul lucrurile importante.

„Da, normal că știe despre nuntă. Noi am făcut și Ajunul Crăciunului împreună toți patru. Relațiile sunt foarte bune între mine și Alexandru și normal că întotdeauna îl anunț și pe el orice pas fac și și el mă anunță pe mine, pentru că prioritatea noastră este Ruxandra și atunci vrem să discutăm totul înainte să luăm o decizie. Tocmai ca Ruxandra să știe că toată lumea e de acord cu toată lumea și că e bine și că suntem în relații foarte bune.

Dar și pentru că relația mea cu Alexandru este una de prietenie, pentru că ne înțelegem foarte bine și chiar mi se părea normal să îi spun eu, nu să afle din ziare sau din alte părți.”, a declarat Ioana Ginghină, pentru WOWbiz.ro.

Ioana Ginghină se pregătește de nuntă! Se numără Alexandru Papadopol printre invitați? „Mi se părea normal să…”
Instagram

Alexandru Papadopol, invitat la nunta Ioanei Ginghină?

Chiar dacă foștii soiți se înțeleg bine și chiar petrec timpul împreună, Alexandru Papadopol nu a fost încă trecut pe lista de invitați la nuntă. Actrița a menționat că își va consulta viitorul soț în această privință și vor lua o decizie comună în ceea ce îl privește pe Alexandru Papadopol.

„Nu știu dacă va fi și el invitat. Nu mi-am pus problema, probabil că trebuie să îl întreb pe Cristi, nu am discutat așa mult despre acest aspect. Probabil că după ce vom fixa data când vom merge la primărie, vom da o petrecere. Poate chiar la noi în curte și aia va fi.”, a mai spus Ioana Ginghină.