Ioana Ginghină este mai hotărâtă ca niciodată.

Actrița nu vrea să mai piardă timpul, așa că este pregătită să facă unul dintre cei mai importanți pași din viața ei. Deși nu este pentru prima dată când spune „da” și îmbracă rochia de mireasă, emoțiile sunt la cote maxime.

Ioana Ginghină crede în iubirea adevărată și se pare că are parte de ea. Au trecut ani buni de când actrița s-a despărțit de Alexandru Papadopol, așa că era timpul să își refacă viața. Vedeta și-a întâlnit sufletul pereche în cel mai surprinzător și neașteptat mod. Ioana și Cristi Pitulice trebuiau să colaboreze de plan profesional, dar și-au dat seama că există atracție între ei.

După ani de zile în care au fost iubiți, Ioana și Cristi au decis să nu mai piardă timpul. Pentru actriță, un pas important în luarea acestei decizii l-a jucat și fiica ei. Înainte de a planifica căsătoria cu partenerul ei, actrița a  vrut să se asigure că fata ei este de acord și că îl accepta pe Cristi. Și, cum lucrurile au mers ca pe roate, tot ce a mai rămas de făcut a fost să organizeze marele eveniment.

Ioana Ginghină se pregătește de nuntă. Cum va arăta marele eveniment
Social Media

Ioana Ginghină este mai mult decât împăcată cu alegerile ei

După mai mult e amânări din motive independente de ei, Ioana și Cristi își vor uni destinele în mod oficial în toamna acestui an. Mai exact, în luna septembrie. Ca orice mireasă, vedeta este extrem de emoționată și agitată. Ioana încearcă să își mențină calmul pentru a se putea implica 100% în evenimentul ei.

Surprinzător sau nu, niciunul dintre viitorii miri nu își dorește un eveniment grandios cu sute de invitați. Într-o zi atât de importantă, actrița și Cristi vor să le fie alături familie și cei mai apropiați prieteni. Adică, la un calcul simplu, vreo 40, maxim 50 de persoane.

„Trebuie să intre în curtea noastră, deci sigur nu va fi o nuntă mare. De aici a plecat discuția, de ziua mea au fost undeva în jur de 20 de prieteni, printre care și sora lui Cristi și sora mea și un pic din familie. Deci vor mai fi în plus părinții și, probabil, niște prieteni de-ai lui Cristi, că atunci erau mai mult prieteni de-ai mei, fiind ziua mea. Deci undeva 40 – 50 de persoane maximum”, a spus Ioana Ginghină, potrivit playtech.ro.