Actrița și-a spus părerea despre situația prin care teatrul trece în acest moment

Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta face parte din generația nouă actorilor. Aceasta a făcut o dezvăluire de-a dreptul șocanta despre domeniul în care activează.

Ioana Ginghină susține că sistemul este unul corupt

Ioana Ginghină și-a câștigat simpatia publicului din România după ce a jucat în câteva telenovele. După proiectele respective actrița s-a întors pe scena teatrului. Deși este de-a dreptul îndrăgostită de meseria pe care o are, Ioana a punctat aspectele slabe ale acestei sfere.

Din nefericire aceasta susține că corupția pus stăpânirea inclusiv pe acest domeniu.

Mai mult, având la bază temeiul politic și nu cel profesional anumite persoane ajung în funcții importante. Ioana folosit un limbaj tranșant atunci când expus această situație.

Sursa foto: Instagram

Vedeta a aruncat cuvinte grele în acest sens, susținând că simte în acest moment greață și dezamăgire.

Actrița a semnalat o realitate alarmantă susținând că în ultima perioadă trei actori și-au dat demisia.La baza plecărilor asta de fapt dezamăgirea de modul în care talentul este apreciat în domeniu.

«E prima dată în cei 20 de ani de când sunt eu angajata în teatru, ca un număr așa de mare de actori să ceară demisia. De ce statul român duce o așa de mare lipsă de oameni calificati? Pentru că oamenii calificați pleacă de la stat, iar în locul lor vin, împinși politic, oameni foarte slabi, oameni care visează la pălării mult prea mari pentru capul lor mic.  Nu contează calificarea sau proiectul, nu contează experiența, contează ce spate ai. „, a dezvăluit aceasta.

Ioana face referire la directoarea ICR Londra și la pregătirea acesteia pentru astfel de funcție. De altfel dar mai multe persoane din domeniul și-au exprimat nemulțumirea vizavi de acest aspect.

Actrița susține că atât ea cat și colegii de breasla sunt de-a dreptul sătui și dezgustați de context.Mai mult umilințele din partea celor aflați în funcții ar fi pe bandă rulantă. De și pe dinafară pare o meserie de-a dreptul fascinantă a actoria are în prezent această lacună.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.