Ioana Ginghină a trecut prin două divorțuri, însă se pare că acum este gata să îmbrace din nou rochia de mireasă. Prima dată, Ioana Ginghină a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, dar în anul 2004 au decis să divorțeze. La doi ani de la separare, se căsătorește cu Alexandru Papadopol, iar din relația celor doi a rezultat o fiică. Cei doi au decis să divorțeze, dar acum Ioana Ginghină are planuri cu actualul partener. 

Ioana Ginghină: ,,Hârtia nu mai înseamnă nimic”

Recent, aceasta a povestit în cadrul unui interviu că nu arde de nerăbdare să se căsătorească. Aceeași părere o are și iubitul ei, Cristi.

,,Pentru mine, la momentul acesta, când vorbesc de căsătorie sunt mai concentrată pe partea de ce înseamnă, pe fondul ei. Hârtia nu mai înseamnă nimic. Am trecut prin niște experiențe și nu pot să spun că această hârtie mă mai impresionează în vreun fel sau altul, dar uite că sunt momente când trebuie făcute dacă vrei să fii alături de alți prieteni, să fii naș și să mergi mai departe. Am noroc de prietenul meu, Cristi, că nici el nu e așa disperat de a face nuntă mare și să petrecem trei zile și trei nopți”, a declarat vedeta pentru wowbiz.ro.

Ioana Ginghină a precizat că Alexandru Papadopol știe de planurile de căsătorie pe care le are cu actualul partener. Cei doi au rămas în relații bune chiar dacă au divorțat. Prioritatea amândurora este ca fiica lor, Ruxandra să fie fericită și să nu simtă lipsa iubirii părintești.

,,Da, normal că știe despre nuntă. Noi am făcut și Ajunul Crăciunului împreună toți patru. Relațiile sunt foarte bune între mine și Alexandru și normal că întotdeauna îl anunț și pe el orice pas fac și și el mă anunță pe mine, pentru că prioritatea noastră este Ruxandra și atunci vrem să discutăm totul înainte să luăm o decizie, tocmai ca Ruxandra să știe că toată lumea e de acord cu toată lumea și că e bine și că suntem în relații foarte bune”, a mărturisit Ioana Ginghină pentru aceeași sursă.