„Cât despre cadou, avem deja un supercadou pentru ea. Un nou membru al familiei.”

În curând fiica Ioanei Ginghină va împlini 14 ani. Ruxandra este acum o adevărată domnișoară și o să fie sărbătorită așa cum se cuvine. Adolescenta va avea parte de trei petreceri și un cadou inedit, mult așteptat. Ioana Ginghină a decis să îi împlinească fiicei sale una dintre cele mai mari dorințe.

Fiica Ioanei Ginghină a crescut și este acum o adolescentă în toată regulă. Aceasta va împlini curând 14 ani și se va bucura de o zi de naștere specială. Mai întâi, Ruxandra își va sărbători ziua alături de mama sa și partenerul acesteia, în Grecia. Mai apoi se va bucura și de o întâlnire specială și cu tatăl său. Iar în cele din urmă o să petreacă și alături de colegii săi.

În ceea ce privește cadourile, Ruxandra se va bucura de unul inedit. Ioana Ginghină și-a ascultat fiica și a decis să îi îndeplinească una dintre marile dorințe. Mai exact, adolescenta va primi în dar un Golden Retriever, pe care și-l dorește de mult timp.

„Da, sărbătorim în Grecia, chiar vineri, pe 12 august. Lăsăm plaja și fugim până în Kavala. Iar pe 21 august vom sărbători și cu colegii ei. Cu tatăl ei cel mai probabil că se va vedea cum ne întoarcem. Nu cred că va aștepta până pe 21.

Cât despre cadou, avem deja un supercadou pentru ea. Un nou membru al familiei. Un pui de Golden Retriever pe care și l-a ales înainte de plecare. Și pe care abia așteptăm să-l luăm acasă când ne întoarcem. Și-l dorește de foarte mult timp, așa că familia noastră de animale se mărește iar.”, a declarat Ioana Ginghină, potrivit impact.ro.

Ioana Ginghină își sărbătorește fiica cu fast! Ruxandra împlinește 14 și va avea parte de un cadou special
Instagram

Cum se înțelege Ioana Ginghină cu fiica sa

Ioana Ginhină și fiica ei sunt extrem de apropiate și își petrec majoritatea timpului împreun. Însă, cu toate acestea, diferența dintre generații își spune uneori cuvântul. După divorțul dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, Ruxi a rămas în grija mamei, însă păstrează o relație strânsă și cu tatăl. Tânăra a ajuns la vârsta adolescenței și calcă pe urmele părinților săi. Aceasta participă la cursurile de actorie ținute de mama sa și este familiară cu scena.

Atunci când vine vorba despre relația dintre părinte – copil, fiica Ioanei Ginghină este extrem de apropiată de părinți, mai ales de mamă. Cele două își petrec majoritate timpului împreună și se înțeleg de minune.

„Noi am stat foarte mult timp împreună de-a lungul vieții Ruxandrei, pentru că ea își termina școala și venea la mine, la școala de actorie. Acolo era after-school-ul ei.

Noi am fost tot timpul împreună, adică după ora 12-13, după ce se terminau orele. Așa că relația noastră este foarte apropiată. Nu zic că nu ne certăm niciodată, dar ne împăcăm imediat și discutăm orice”, a declarat Ioana Ginghină.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.