Ioana Ginghină este dovada vie a faptului că există viață și după divorț! Mai mult decât atât, vedeta este mai bine ca niciodată și pare că îi merge din ce în ce mai bine pe toate planurile. Este foarte preocupată de aspectul său fizic și este hotărâtă să nu se lasă până nu ajunge la silueta la care visează cu ardoare.

Ioana Ginghină se numără printre femeile care au știut foarte bine cum să-și ia viața în propriile mâini și pe ce drum să meargă pentru a reuși în viață. Are 43 de ani, însă se simte și arată precum o puștoaică de 20 de ani. A trecut printr-un mariaj eșuat, însă acest lucru nu a făcut-o să-și plângă de milă,. Din contră, vedeta înflorește pe zi ce trece și nu are de gând să lase lucrurile la voia întâmplării.

Odată cu divorțul prin care a trecut acum ceva vreme, în ultimii ani frumoasa actriță a mai făcut câteva schimbări radicale în stilul ei de viață. În urmă cu trei ani a hotărât să excludă în totalitate carnea din onsumul propriu și să se axeze pe o alimentație vegetariană, mânată fiind de exemplul propriei fiice. Și asta nu e tot! Vedeta s-a pus serios pe făcut mișcare și se declară o împătimită a unui regim de viață sănătos din toate punctele de vedere.

Ioana Ginghină întinerește pe zi ce trece! Actrița a reușit să aibă o siluetă de invidiat / FOTO

Ioana Ginghină, un trup tras prin inel după ce a slăbit kilograme bune

În ciuda faptului că este o femeie cu un program destul de solicitant, Ioana Ginghină nu scapă din vederea sportul. Le duce la capăt pe toate în fiecare zi, dând dovadă de faptul că este o adevărată eroină.

 

Din fotografia postată de Ioan Ginghină pe rețelele de socializare ne dăm seama că toate eforturile depuse de aceasta nu au fost în zadar, iar kilogramele în plus au început să dispară aproape în totalitate. Chiar dacă fanii sunt de părere că în momentul de față arată foarte bine, frumoasa actriță nu are de gând să se oprească aici, după cum chiar ea menționează.

”Mai e ceva de muncă”, a scris Ioana Ginghină în dreptul unei fotografii pe care a publicat-o recent pe rețelele de socializare.