Ioana Ginghină a îmbrăcat o ținută adecvată pentru o petrecere și a ciocnit un pahar de vin în cinstea tuturor sărbătoriților. Ea le-a urat acestora toate gândurile lor bune și s-a bucurat să primească la rândul ei mesaje din parte fanilor.

Ioana Ginghină: „Vorbele au energie”

Actrița este recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă și speră ca mereu să aibă alături de ea niște oameni atât de frumoși. Astăzi, de la primele ore ale dimineții, Ioana Ginghină s-a gândit la fanii săi. Ea le-a transmis acestora un mesaj, care sigur i-a emoționat până la lacrimi. Pe cei care o respectă, îi respectă și ea la rândul ei. Pentru aceștia are numai lucruri bune de zis. Le-a mulțumit pentru toată energia pe care i-au dat-o de când o susțin pe Instagram.

Nu are o părerea prea bună despre cei care comentează, fără niciun sens. Chiar dacă pare greu de crezut, se pare că frumoasa vedetă are și hateri. Cel mai important este că persoanele care o iubesc sunt mai multe decât cele care nu o suportă deloc.

Ioana Ginghină, gest de milioane pentru fanii ei: "Vorbele au energie”

 

„Ma gândesc așa, la relația noastră de prieteni virtuali.
Sunt așa de mândra de aceasta comunitate care s-a creat aici.
Însă am văzut și comentarii mai puțin plăcute, scrisese fără un sens anume, doar sa facă rău.
Atunci când vorbim ar trebui sa fim balsam pentru sufletele oamenilor.
Vorbele au energie.
Va mulțumesc vouă celor care mi-ați oferit atâta energie pozitivă prin fiecare comentariu, mesaj vesel, pozitiv.
Sper ca și mesajele mele sa fie la fel de prețioase pentru voi! 🤗❤️”, a zis ea.

Vedeta a prins curaj în ultima vreme și a încercat tot felul de look-uri. Fiica ei ajutat-o să se transforme și i-a ieșit de minune. Având în vedere restricțiile impuse de autorități în ultimul an, ea a petrecut mai mult timp acasă, în familie. În plus, s-a ocupat de lucruri de care nu a avut timp până acum.