La 44 de ani, Ioana Ginghină se gândește să devină mămică pentru a doua oară

Ioana Gingină și Cristi Pitulice își vor unui în curând destinele. Cei doi sunt gata să își întemeieze o familie în mod oficial și se gândesc și să devină părinți. Actrița este dornică să devină mamă pentru a doua oară, însă cu o condiție. Ce spune Ioana Ginghină despre o posibilă sarcină?

Ioana Ginghin este deja mămica unei fete, ce a ajuns la vârsta adolescenței, însă nu ar spune nu unui nou membru al familie. Recent, vedeta a declarat că și-ar dori să devină mămică pentru a doua oară, însă timpul este limitat. Actrița a ajuns la vârsta de 44 de ani și consideră că nu mai are mult timp pentru a-și îndeplini dorința.

Așa că Ioana Ginghină și-a făcut planul și spune că dacă până în luna septembrie va rămâne însărcinată o să fie foarte bucuroasă. Însă, dacă va depăși acest termen nu se va mai gândi la o sarcină, considerând că există destul de multe pericole din cauza vârstei.

„Dacă nu vine până în septembrie, nu-mi mai doresc. Consider ca am atins o vârstă la care e greu să mai ajungi să fii mamă până la capăt. Oricât ai încerca să arăți bine, bătrânețea vine cu diverse probleme. N-aș mai putea fiu după 50 de ani o mamă cum am fost cu Ruxi, eu sunt o mamă foarte activă, facem activități împreună. M-aș dori și pentru celălalt să fiu la fel”,  a declarat Ioana Ginghină, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Ioana Ghighină, gata să devină mamă pentru a doua oară, însă cu o condiție. Ce spun vedeta despre o sarcină la 44 de ani
Social media

Cum se înțelege Ioana Ginghină cu fiica ei

Ioana Ginghină este mămică, iar fiica sa a ajuns la vârsta adolescenței. Cele două au o relație foarte bună și petrec mult timp împreună. Vedeta spune că Ruxandra nu i-a dat prea multe bătăi de cap de-a lungul timpului și este un copil exemplar.

„Vestimentația este mai mult pe negru, cu boncanci, cu multe inele, cu multe lanțuri la gât, dar cam atât. Aici se vede această latură mai rebelă. E un copil cu care mă înțeleg extraordinar de bine, nu pot să spun că avem probleme sau că ne certăm. Ea este un copil foarte bun, de un an și ceva chiar pot să spun că ne înțelegem perfect.

Eu fac aceste cursuri de actorie cu ea de când este mică, îi place și mă bucur foarte mult că vine și că lasă telefonul măcar pe perioada asta cât stă cu mine la cursuri și se concentrează pe ceea ce are de făcut. Chiar este un copil foarte bun și sper din tot sufletul să fie așa toată adolescența”, declara Ioana Ginghină.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.