Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol și-au spus adio după mulți ani de căsnicie. Cei doi actori au ajuns în punctul în care nu se mai înțelegeau. Perioada a coincins cu momentul în care Papadopol a început o nouă relație. După ce rănile s-au vindecat, Ioana povestește astăzi despre modul în care a aflat că este înșelată.

Ioana Ginghină, ”anchetă” pe Facebook

Ioana Ginghină a vorbit extrem de deschis despre divorțul ei de Papadopol. Chiar dacă actorul a preferat să nu facă declarații în acest sens, brunetă a făcut dezvăluiri. Fosta soție a lui Papi a povestit că moemntul în care a aflat de infidelitatea soțului a fost unul destul de dificil. Chiar dacă relația lor era pe butuci, Ioana a încercat mai multe reconcilieri. Modul în care Ioana a aflat că soțul ei este implicat în altă relație este cel puțîn bizar. Actrița a mărturisit că a văzut–o pe actuală iubita a lui Papi purtând hainele lui în pozele postate pe Facebook. Femeia care l-a prins în mrejele ei pe Alexandru Papadopol este nimeni altă decât soția lui Adrian Titieni.

”Eu aveam niște semne, că na, noi femeile avem asta… Deja plecase și aveam niște semne. I-am și spus. pentru că femeile tind să-și marcheze teritoriul. Și atunci când o fac o fac cât să afle cealaltă femeie.Eu am aflat văzând niște poze pe Facebook la ea. Avea întotdeauna hainele fostului meu soț pe ea. Și Alexandru nu este vreun gentleman care să ofere la fete… Și atunci am zis OK, m-am prins.” a mărturisit Ioana.

L-a confruntat pe fostul soț

Ioana Ginghină a avut curajul să îl confrunte pe fostul ei soț mărturisindu-i că știe despre escapadă lui.

 

”Nu l-am întrebat pe Alexandru. I-am zis: ”Vezi că știu că ești cu Titieni”. Și el mi-a zis: ”Cu cine, cu el?”. ”Nu cu el, cu ea…”. Și n-a mai zis nimic, a râs, pentru că deja era o perioadă în care eram ok așa. Și după aceea s-a aflat, cred că la două-trei săptămâni. Nu eram divorțați cu acte, eram separați deja de luni bune”, a adăugat binecunoscuta actriță.