Ioana Ginghină este într-o formă de zile mari chiar dacă nu mai se află la prima tinerețe. Își dorește să arate din ce în ce mai bine și trecerea timpului parcă nu își pune deloc amprenta asupra trupului ei. Are grijă de felul în care arată și nu putem să nu remarcăm că pare mai tânără pe zi ce trece. Bineînțeles, depune eforturi în acest sens, așa că și de data aceasta Iona Ginghină s-a mai răsfățat cu încă o procedură de înfrumusețare.

Iona Ginghină vrea să rămână tânără mereu

Ioana Ginghină este conștientă de faptul că nu mai este o puștoaică de 20 de ani, iar pielea, în timp, își perde din elasticitate și fermitate. Chiar dacă nimeni nu și-ar dori acest lucru, ridurile apar odată cu înaintarea în vârstă, însă frumoasa actriță se pare că le dă voie să se instaleze pe chipul ei. Găsește întotdeauna soluții la problemele cu care se confruntă și iată că de data aceasta a ales să apeleze la botox pentru a preveni apariția ridurilor.

Iona Ginghină nu este străină de astfel de intervenții, mărturisind chiar ea în fața fanilor ei din mediul online. Mai mult, frumoasa actriță a ținut să le mai explice fanilor săi că nu au de ce să-și facă griji în vreun fel, pentru că tot ceea ce are de gând să-și facă este să prevină apariția ridurilor în zona frunții, intervenție cu botox pe care o face de două ori pe an.

Ioana Ginghină se menține tânără! Nu se ferește de cabinetul medicului estetician pentru a-și păstra frumusețea

Nu are nimic de-a face cu acidul hialuronic, cel pe care îl folosesc unele doamne și domnișoare pentru a-și mări anumite zone ale feței. În cazul ei, nu se va modifica absolut nimic, ci doar își dorește să aibă pielea întinsă cât mai mult timp, dat fiind faptul că pielea nu mai poate arăta la fel după vârsta de 40 de ani.

”Dupa 40 de ani, am început sa-mi injectez botox în zona frunții, cam de doua ori pe an. Ce trebuie să înțelegeți este ca botoxul nu umple nimic, nici riduri, nici buze și nici pomeți. Acela care vă sperie pe voi este acidul hialuronic.
Acela se pune în buze și nu este nimic neregulă nici cu el, dacă este folosit cu bun simț.
Marea problemă este că avem acele exemple de doamne sau domnișoare care au exagerat cu volumul buzelor și de aceea am rămas cu spaima că botoxul strică.”, a spus Ioana Ginghină pe pagina sa de Instagram.