Reclamă
Reclamă

Ioana Ginghină a fost casatorită cu Alexandru Papadopol, însă acum, acesta este doar fostul soț pentru ea. De curând, el a apărut la brațele actriței Adriana Titieni, în ipostaze romantice, ceea ce a trezit ușoare sentimente de regret pentru Ioana.

Cei doi au avut o căsătorie frumoasă și liniștită însă, cu timpul lucrurile s-au degradat și s-a ajuns la divorț. Alexandru a fost cel care a spus că nu mai poate continua așa, dar Ioana nu putea realiza, ea nu putea credea ca totul s-a sfârșit. Divorțul a avut loc în urmă cu un an și trei luni.

Au fost câteva lucruri care s-au transformat de-a lungul timpului în reale piedici în calea fericirii. Ioana a încercat cât de mult a putut să facă această casnicie să meargă, dar ei au devenit străini unul cu altul și lucrurile nu mai puteau continua așa. Cei doi au decis ca este mai bine sa se desparta si fiecare sa o ia pe drumul lui.

Acum au rămas doar amintirile, pentru că timpul s-a scurs iar drumurile celor doi au luat-o pe cărări diferite. Fiecare este liber să își refacă viața personală, după ce își vindecă rănile despărțirii.

Reclamă

 

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro