Ioana Ginghină a vorbit deschis despre motivul din spatele divorțului dintre ea și Alexandru Papadopol.

În anul 2019, Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au hotărât să meargă pe drumuri separate.  La momentul în care au hotărât să divorțeze cei doi erau căsătoriți de 12 ani.

Cu siguranță foarte multă lume s-a întrebat care au fost motivele ce au stat în spatele acestei decizii. Invitată în podcastul „La Măruță”, Ioana Ginghină a povestit despre un moment în care se afla alături de soțul său într-o vacanță, iar acesta era destul de nervos. La acel moment, Alexandru Papadopol i-a dezvăluit ce avea pe suflet.

„Mi-a spus că nu mai este fericit..”

https://www.tiktok.com/@video.clipuri1/video/7097235223879978246?_t=8SIqDRj72xx&_r=1

„Noi am fost într-o vacanță și Alexandru era foarte morocănos în vacanță. Am zis măi, eram în vacanță, da-o încolo, ceva e în neregulă. Atunci el mi-a spus că nu mai este fericit.”a declarat Ioana Ginghină în cadrul podcastului „La Măruță”

Totodată, Ioana Ginghină a povestit și despre momentul în care și-a dat seama că între Adriana Titieni și Alexandru Papadopol s-a înfiripat o poveste de dragoste.

„Am văzut o poză cu ea, îmbrăcată cu ceva de la el. Alexandru nu e un om galant. Nu e un om care când vede o fată înfrigurată îi dă haina.” a mărturisit actrița

În acest moment, cei doi foști soți se înțeleg foarte bine, ba chiar au petrecut și Ajunul Crăciunului împreună. Ioana este foarte mulțumită de faptul că actualul său partener de viață a fost foarte înțelegător privind această situație.

„Ajunul acesta l-am făcut împreună cu Alexandru, Ruxandra și Cristi. Așa a fost Ajunul Crăciunului. A fost foarte frumos și mă crezi că, m-am simțit atât de bine și mă bucur din tot sufletul că am dat de omul ăsta, de Cristi, care este deschis să înțeleagă astfel de lucruri.” a spus Ioana Ginghină

În viitorul apropiat Ioana Ginghină își dorește să se căsătorească din nou. De această dată va opta pentru o petrecere simplă, fără prea mulți invitați,

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.