Se pare că Ioana Ghinghină a trecut cu bine peste evenimentul neplăcut de care a avut parte, divorțul de fostul soț, Alexandru Papadopol. Acum este mai bine ca niciodată alături de noul partener de viață. Aceasta a devenit foarte activă în mediul online și își ține la curent fanii cu ceea ce mai face. Ultima imagine a făcut senzație în rândul internauților. Fotografia a fost foarte amuzantă, înfățișând-o pe Ioana Ghinghină cu…zaț de cafea pe corp.

Reclamă

Se pare că acesta este unul dintre trucurile ei de frumusețe pentru a avea o piele foarte fină. Aceasta a postat o fotografie în care apare în cadă în care are pe ea ”tratamentul” natural pe care a decis să-l împărtășească cu prietenii ei de pe rețelele de socializare.

Reclamă

”Mă întreabă fina mea, zilele astea, cum să facă să aibă o piele catifelată ca și mine. Păi foarte simplu: Iei zațul de la cafeaua de dimineața și-l pui pe tine seara la duș.
Dacă vrei să nu te mai dai cu cremă după, atunci îl amesteci cu ulei de măsline, cocos, argan, unul dintre uleiurile pe care le ai în casă.
Pui și esență de vanilie și gata, vei mirosi divin, iar pielea va fi extrem de catifelată.
Vezi că e secretul meu, așa că să nu-l mai spui la nimeni. Voi ce secrete de beauty aveți?”, a mărturisit Ioana Ghinghină.

Ioana Ghinghină dezvăluie cel mai mare secret la ei! Se află goală în cadă
Ioana Ghinghină dezvăluie cel mai mare secret la ei! Se află goală în cadă

Cum i-a priit carantina artistei Ioana Ghinghină?

Cu toate că are vârsta de 42 de ani, Ioana Ghinghină este într-o formă de zile mari! Se consideră mut mai energică și plină de viață acum, chiar dacă nu mai e o adolescentă. Se pare că perioada de carantină i-a priit foarte bine actriței. Aceasta a reușit să facă ceea ce-i place și să bifeze pe listă tot ceea ce nu a putut face până acum din diferite motive. Se simte foarte bine în noua relație, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.