Se pare că divorțul de Ilie Năstase nu a afectat-o pe Ioana. Cu toate că nimeni nu se gândea că este posibil așa ceva, iată că relația lor și-a găsit sfârșitul. Fosta soție a lui Ilie Năstase pare că este din ce în ce mai bine.

Reclamă

Doar un an a durat căsnicia lor, însă, cu toate acestea, foștii soți au rămas în relații amicale. Se pare chiar că Ioana îi oferă ajutor fostului ei soț ori de câte ori acesta are nevoie.

Reclamă

„Cu Ilie mai vorbesc, dar, locuim separat. Ne mai vedem, îl mai ajut cu ce are nevoie, îl duc unde are nevoie. Atât”, a mărturisit fosta soție a lui Ilie Năstase.

Dacă în plan persoanl aceasta a avut parte recent de un eșec, se pare că despre planul pofesional nu se poate spune același lucru. Aceasta înflorește pe zi ce trece în carieră și alege să vadă întotdeauna partea plină a paharului, chiar dacă viața nu i-a oferit chiar ce și-a dorit în plan personal.

„Îmi doresc ca anul acesta să deschid clinica medicală. Am rămas un pic în stand by din cauza pandemiei. Suntem în punctul de a aduce aparatura, însă motorașele abia se pornesc, ca să zic așa. Dacă nu erau aceste interdicții și acest virus, situația era mult mai avansată, iar acum puteam să avem pacienți, dar din păcate planurile ne-au fost date peste cap”, a mai spus Ioana Simion în cadrul unui interviu.

”Am 59 de kg la 1,70 înălțime”

Ba mai mult, de când s-a despărțit de Ilie Năstase, aceasta are mai multă grijă de ea. Se răsfață zilnic și chiar și-a creat o rutină din care, se pare, că nu lipsește sporutul. Ioana mai spune că este și foarte atentă la ce alimente consumă și, pe bună dreptate, arată foarte bine la vârsta pe care o are.

Ioana a înflorit după divorțul de Ilie Năstase! Cu ce se ocupă acum
Ioana a înflorit după divorțul de Ilie Năstase! Cu ce se ocupă acum

„Nu există seară în care să nu mă demachiez, să îmi dau cu o cremă bună. Îmi fac masaj facial, dar și masaje corporale de 4-5 ori pe săptămână. Am 59 de kg la 1,70 înălțime. Mănânc cât mai sănătos, prefer peștele, fructele de mare, multă apă, cam 3 litri de apă zi. Nu prea mănânc dulciuri. Îmi plac tartele cu fructe, dar mănânc rar. Spre exemplu, am fost azi la mănăstirea la care merg mereu, iar părintele și maica stareță m-au servit cu ceva dulce, evident, nu puteam să refuz. Sport fac acasă. Prefer să fac treabă prin casă, e mai bună activitatea asta”, a mai mărturisit Ioana în cadrul aceluiași interviu.