Andreea Marin, una dintre cele mai apreciate femei din showbiz-ul românesc a impresionat de-a lungul anilor cu caracterul său puternic și viața pe care a trăit-o. Acum este mamă, iar Andreea Marin a rămas în continuare în ochii telespectatorilor ca fiind o femeie deschisă, zâmbitoare și care inspiră. Presa a scris despre ea că în relația cu fiica ei ar fi ceva mai strictă. Vedeta a oferit declarații cu transparență.

A vorbit despre fiica ei și despre relația pe care o au cele două. Întrebată cum este în relația cu fiica ei, Andreea Marin a declarat că o va susține pe fată indiferent de alegeri, iar decizia îi va aparține în totalitate. Spune despre Ana Violeta că se descurcă la școală „la toate” și ar putea face performanță în orice domeniu. Despre speculațiile din presă, Andreea Marin a declarat că nu consideră că este dură. Mai mult decât atat, se declară o mamă afectuoasă, dar corectă și responsabilă.

Andreea Marin într-o poză postată pe rețelele de socializare.
Instagram

Andreea Marin, despre viitoarea carieră a fiicei sale

Andreea Marin a povestit că își va susține fiica să facă exact ceea ce își dorește și va fi lângă ea mereu, necondiționat.

„Va face ceea ce îi face inima sa vibreze, iar eu o voi susține negreșit. E o fată deșteaptă foc și are mai multe opțiuni posibile în viață, fiind bună la toate la școală. Ea va alege cum va fi viitorul ei. Eu o voi ajuta cu tot ce pot.”, a declarat Andreea Marin pentru cancan.ro

Este sau nu Andreea Marin o mamă dură?

La întrebarea dacă este sau nu o mamă dură, pentru sursa citată, vedeta a mai adăugat: „Nici gând, nu știu cine a mai născocit asta, dar m-am învățat cu asta deja. Oameni care își închipuie că știu mai bine decât tine cum e să fii în pielea ta. Sunt o mamă corectă și responsabilă, totodată foarte caldă și iubitoare. Așa cum e și normal, de altfel.”