Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai apreciați maneliști din România. Majoritatea melodiile sale ajung hit-uri în scurt timp și se clasează întotdeauna pe primele locuri în topurile muzicale.

Cântărețul este împlinit și pe plan emoțional. Tzancă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alina Marymar căreia îi face toate poftele. De când sunt împreună, adesea îl însoțește la evenimente și petreceri private pentru a cânta. Pentru fiecare prestație a artistului, acesta cere sume exorbitante. Tzancă trăiește o viață de lux, se fotografiază doar în mașini scumpe și merge în vacanțe de lux, dar este 100% luat.

Gestul făcut de Marymar a înduioșat pe toată lumea

Tzancă Uraganu a fost invitat să cânte la o petrecere privată în cadrul unui club de fițe din Capitală. Alături de acesta, a fost prezentă și logodnica sa, Alina Marymar, care îl însoțește peste tot pe artist.

La un moment dat, mai multe tinere imbrăcate sumar l-au înconjurat pe manelist. Tzancă se bucura de compania domnișoarelor, așa că nu s-a oprit din cântat. În timp ce își continua numărul, iubita lui s-a apropiat de el și l-a săruta duios. Celelalte cu siguranță au înțeles ideea din spatele pupicului. Inima lui Țancă Uraganu e luată.

@raul_montana19 #fy #fyp #fypage #viral #pentrutine #foryoupage #tzancauraganu ♬ sunet original – Raul Montana19

Marymar, o iubită posesivă

Tânăra este recunoscută ca fiind o iubită posesivă. Nu este prima dată când a mers la cântările lui Țancă și acesta era înconjurat de femei. Însă, de aceasta dată bruneta a ales o cale mai drăguță de a le atenționa pe domnișoare că este iubitul ei.

Acum ceva timp, Marymar  a răbufnit în public. A luat un ciocan de jucărie în mână și s-a năpustit asupra logodnicului ei și a cercului de domnișoare. Ba mai mult de atât, l-a scos din mulțimea de tinere, unde stătatea acesta.

După ce a fost scos din mulțimea, Marymar l-a pus într-un colț și l-a lovit cu ciocanul de jucărie de mai multe ori, pentru a-l învăța o lecție. Toată lumea s-a amuzat de gestul făcut de Alina Marymar față de logodnicul ei.