Anna Lesko ne-a obișnuit deja cu aparițiile ei super hot pe care le are de câteva luni bune. În ciuda faptului că este mamă și nici nu se mai află la prima tinerețe, artista pozeaza mai ceva ca tinerele din ziua de azi! Trebuie să recunoaștem faptul că Anna Lesko este o femeie foarte frumoasă și are din lin ce arăta fanilor ei.

Artista se declară total dezinhibată pe rețelele de socializare și, chiar dacă arată lumii mai mult decât ar trebui, ea rămâne în continuare un artist foarte talentat și apreciat. Chiar și așa, este inevitabil să nu primească și critici la modul în care alege să pozeze.

Se pare că fanii vedetei au luat-o razna după ce au văzut o fotografie postată recent pe rețelele de socializare în care Anna face mai multe lucruri în același timp, este și sexy, dar și gospodărește!

”Zugravul vopsește, eu întind rujul pe pereți?”, a fost descrierea pe care Anna Lesko a scris-o în dreptul fotogafiei cu pricina. Așa cum era de așteptat, Anna a ales să fie extrem de sexy și să atragă, din nou, toate privirile. Foarte incitantă și senzuală, așa cum apare de fiecare dată oriunde ar merge, Anna Lesko și-a întregit ținuta extrem de provocatoare cu un șorț. Acum Anna este gata de treabă!

Interzis minorilor! Anna Lesko a pozat provocator din nou / FOTO

Ce au avut de spus fanii?

Cum era de așteptat, fanii au avut printre cele mai diverse reacții. Artista a fost apreciată pentru atitudinea și dezinhibarea ei, dar a fost și criticată de unii fani pentru că alege să fie mult prea provocatoare pe rețelele de socializare. Unii dintre internauți o consideră vulgară pe Anna Lesko, pe când alții au numai vorbe de laudă la adresa artistei sexy.

”Extraordinara priveliște! Știți de când urmăresc sa cumpăr și eu o scara din aceea??? De unde o aveți??”, ”Zugravu vopseste, tu… BETON!?”, ”Hai ca deja te prostesti si tu. Chiar imi placea de tine dar te dezbraci si tu ca toate. Asa ca si tu esti o vulgara. ?”, ”Sa ne traiesti ca buna mai esti ?”, ”Sexy iubita”, ”Sortul e piesa de rezistență???”, ”Sexy”, ”Fesierul ala atat de apetisant, e natural, lucrat la sala… sau modificat pe alte cai?”, ”Trupul fermecator venusian se cere mangaiat si iubit cu imaginatia culorilor pe o panza inflacarata de atingerea voluptos virtuoasa a unui maestru binecuvantat de Apolo”, ”Cred ca-ți place zugravul de nu mai termini casa, mereu ești cu folia întinsă ba pe jos, ba pe sus, ori îi place mâncarea la tine ??”, au spus fanii artistei pe rețelele de socializare.