Așa cum și-a obișnuit fanii, Alexandra Stan postează pe rețele de socializare clipuri sau filmulețe extrem de sexy cu ea, în care își arată cele mai frumoase forme cu care mama naturii a înzestrat-o. Nici de această dată nu a făcut rabat de la acest obicei pe care și l-a creat.

Reclamă

Frumoasa artistă îi înnbeunește pe bărbați, așa că și de această dată le-a oferit un motiv să le crească pulsul. Cântăreața Alexandra Stan s-a filmat dansând foarte lasciv, dar nu în orice fel, ci fără nimic pe ea! Aceasta și-a lăsat la vedere sânii, dar acest lucru nu a făcut-o să se oprească din a se mișca senzual.

Filmulețul cu pricina se află pe contul ei de Instagram. Acesta a stârnit o mulțime de reacții diverse din partea fanilor ei.

Nu mai este un secret faptul că Alexandra Stan este una dintre cele mai senzuale femei de la noi și parcă devine din ce în ce mai sexy pe zi ce trece. Clipul a devenit viral extrem de repede, spre deliciul bărbaților.

Pentru Alexandra Stan nu este ceva nou să se expună goală în fața fanilor ei. Nu cu mult timp în urmă, un filmuleț cu aceasta în care dansa goală pușcă a devenit viral pe internet. La momentul respectiv, aceasta a mărturisit faptul că acel filmuleț era, de fapt, pentru iubitul ei, iar dintr-o întâmplare nefericită, a ajuns pe internet.

”De multe ori am vrut să schimb ceva în viața mea. De câte ori nu eram fericită. Dacă eram într-un contract, dacă aveam o colaborare cu cineva de câteva luni… Eu, dacă nu sunt fericită, nu mă simt împlinită, îmi afectează creativitatea, libertatea, eu știu, zic dacă sunt într-o relație și se întâmplă asta, dacă văd că sunt constrânsă, mi se pare că e o problemă, sunt un fel de cal sălbatic. Nu-mi place să fiu îmblânzită, așa, foarte ușor” – a mărturisit frumoasa cântăreață în emisiunea ”Vorbește lumea”.