Se pare că Anamaria Prodan nu simte mai deloc criza care avenit odată cu pandemia de coronavirus, astfel că aceasta s-a retras la vila sa din Dubai pe care o are alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Aceasta nu își neglijează cu niciun chip silueta, astfel că face sport regulat pentru a se menține în formă…chiar și în piscină.

În urmă cu puțin timp, impresara a urcat pe rețelele de scoializare un filmuleț în care le arată urmăritorilor ei cum se relaxează, dar, în același timp, ce eforturi depune pentru a-și păstra formele corpului bine conturate. Astfel că acesta s-a filmat având pe ea un costum de baie forte sexy, care îi lasă la vedere trupul de zeiță. Aceasta a făcut o serie de exerciții fizice în piscină.

View this post on Instagram

💪🥳🎉❤️ #training #underwater

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Cum își menține vedeta silueta?

“Eu iubesc să mănânc, cred că de-asta m-am născut. Să mănânc mult, mult! Dar știu de fiecare dată când să spun stop. Atunci când vreau să țin un regim, îl țin la sânge, iar rezultatele se văd imediat”, a declarat Anamaria Prodan.

”Când nu e Laur la comandă, pentru că el e pasionat de gastronomie – are tot felul de grătare, cuptoare -, mai fac și eu una, alta! De multe, ori se trezește și la 5.00 dimineața ca să facă o ciorbă! Dacă ați vedea câți bani dă pe diverse oale și ustensile pe care le foloseşte când gătește, v-ați convinge, cum am făcut-o și eu, că dacă n-ar fi fost fotbalist, sigur ar fi fost bucătar! Și încă unul foarte bun”, a mărturisit sexy-impresara la un moment dat.