Reclamă
Reclamă

Salvamontiștii au fost solicitați să intervină la „un număr îngrijorător de mare de evenimente montane” în ultimele 24 de ore, fiind înregistrate 25 de apeluri prin care se cerea ajutor de urgență. Astfel, au fost salvate 31 de persoane, din care zece au fost predate echipajelor medicale.

Au fost 6 apeluri pentru Salvamont Mureș, 3 apeluri pentru Salvamont Bistrița-Năsăud, câte două pentru Salvamont Argeș și Salvamont Gorj, precum și câte un apel pentru Salvamont Alba, Salvamont Săcele, Salvamont Maramureș, Salvamont Caraș Severin-Muntele Mic, Salvamont Zărnești, Salvamont Neamț, Salvamont Dâmbovița, Salvamont Municipiul Brașov, Salvamont Județul Brașov, Salvamont Harghita, Salvamont Petroșani și Salvamont Bacău, informează News.ro.

„În cazul acestor intervenții au fost salvate 31 de persoane. Dintre acestea, 6 au fost predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital, iar 4 persoane au fost predate elicopterului SMURD pentru transport la spital. S-au primit și 38 de apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană”, au menționat salvamontiștii.

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro